Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Trymestr pierwszy, drugi, trzeci, już niedługo będą dzieci, mamy IX-X 2013, cz. XII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-10, 15:23   #2103
Diorisha
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Trymestr pierwszy, drugi, trzeci, już niedługo będą dzieci, mamy IX-X 2013

Cytat:
Napisane przez Aaamelkaa Pokaż wiadomość
hmm to może w małym garnuszku na 2-3 talerze ,ja tak czasem gotuje niektóre zupy które wiem że Mąż nie zje a ja mam ochotę

No ja wiem ,że można w małym garnuszku ale jak sobie pomyślę,że mam gotować sobie osobno a małej i mężowi osobno to nie chce mi się i jem to co dla Nich

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
A te robole doprowadziły mnie do szoku.
Chyba jarzą kiedy jest mój mąż, a kiedy nie (po autach przed domem).
Łazienkę mam od strony domu sąsiadów i ponieważ oni właśnie z tej strony teraz tynkują, to cały dzień mam opuszczone rolety antywłamaniowe (żeby nie czuć się podglądana) ale mam otwarte okno, bo jednak skwar. I głupki słyszały,że leci woda w łazience i zaczęli do mnie coś nadawać "Dziubku, misiu pokaż się". Co za kretony...Czuję się ingiwilowana, nawet okno musiałam zamknąć.
Ale prymitywy. Podpatrzyli,że taka z Ciebie laska to i się poślinili

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
ale maliny w sierpniu najtansze sa, wiec jeszcze dasz rade
U nas pod K. są ogromne plantacje tych lipcowych i ich niestety w tym roku dosyć mało. Znajomy mówił,że tak sucho ,że owoce usychają na krzakach i spadają. Głupia ta nasza pogoda jak nie powodzie to susze.

Cytat:
Napisane przez logoasia Pokaż wiadomość
hejo,to znowu jajestem po usg,szyjka 3cm,wiec super,ale w srodku polip.i raczej stąd plamienia.mialam tez cos a'la ktg ale nie wiem co to bylo,babka chciala sprawdzic czy macica sie nie spina,bo zapis ktg wykonują dopiero po 28tc.doktorka powiedziala ze nic sie strasznego nie dzieje,ale poobserwują ,co sie bedzie dzialoale brzuszek nadal boli,niby na tym zapisze jakies skurcze byly,ale bede czekala na doktorke az cos powiekonkretnego.poza tym pobrali krew,mocz i posiew z szyjki wiec zobaczymy.narazie odpoczywam,a nade mną prl'owski sufit szpitalnybuziaki i nie zamartwiajcie sie,będę informowala na bieżąco

Głupi polip-niech spada na szczaw. Ty wypoczywaj

czarna chyba Ich pogrzało

rubinka super,że już w domku
Diorisha jest offline Zgłoś do moderatora