Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-11, 09:55   #2013
ryba91
Zakorzenienie

Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.

Cytat:
Napisane przez motylek85 Pokaż wiadomość
Rybko lodówkę poszukaj w ogłoszeniach my kupiliśmy za 200zł używaną side-by-side czyli mega dużą i bardzo praktyczną z tym, że to już leciwe bardzo urządzenie ale działa a jak będziemy szli na swoje to się nową kupi wy też do czyjegoś mieszkania to nie kupujcie nowych rzeczy bo w swoim własnym mieszkanku i tak będziesz chciała wszystko nowe wiem z doświadczenia;D

Co do kołderki to tak, jedna wystarczy przecież będziesz miała jeszcze kocyki i ten śpiworek

---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ----------

Rybka tak się jeszcze zastanawiam patrząc na pierwszą stronkę i tam gdzie jest podane w którym tygodniu zaczyna się kolejny miesiąc i tak myślę co z pełnymi tygodniami? tzn 21t6d to 5 miesiąc a 22t1d do 6 miesiąc a co jeśli jest równo 22t ok czepiam się

Kochana, długo sie nad tym zastanawiałam. Jak było rozpisane - 1-4 miesiąc to tyle i tyle tygodni to był nieporozumienia od kiedy tak naprawdę liczyć. Znalazłam inne, wkleiłam potem zobaczyłam że nie ma właśnietakich pełnych tygodni.. przejrzałam kilka różnych wątków mamusiowych i większość miała tak. Więc uznałam, że chyba 22 to znaczy skończyłam 22 tydzien a jutro zaczynam 23 i tyle. bo serio nie mam pojęcia zielonego a nie znalazłam odpowiedzi