2013-07-11, 10:05
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.
Cytat:
Napisane przez iguana333
Ja dziś zaczynam 21 tc
Wczoraj byliśmy u lekarza i wszystko jest ok, ciąża mówi że jest ułożona o 1cm niżej niż przeważnie, ale powiedział że nic to nie znaczy...a wcześniej jak byliśmy na tym 4d to coś wspomniał o przednim ułożoniu łożyska ale mówił że wszystko super i książkowo to ja już nie wiem  ??
Wczoraj gin powiedział ze szyjka długa, dziecko ładnie się rozwija, malutka już taka grubsza mi się wydawała na tym usg  no i powiedział że jest prosta pępowina co o niczym nie świadczy najważniejsze że jest 3 naczyniowa. Chodzi o to że pępowina ma jeden skręt poza tym jest taka prosta i rzeczywiście było to widać. On powiedział że o niczym to nie świadczy ale ktoś gdzieś opisał że powinna mieć ileś tam skrętów ale nigdzie tego w książkach medycznych nie ma i on też z niczym złym się nie spotkał w takim przypadku... i bądź tu człowieku mądry  powiedział że może jest grzeczna i jej nie skręca...  nie mam pojęcia... poza tym od ostatniej wizyty przytyłam kilo  58,2 ważę, ale wydaje mi się że wszystko w brzuszek idzie  zrobię zdjęcie to wstawię brzuchola ale jakiś bardzo wielki to nie jest  jak chodze w fartuchu w pracy to nawet nie widać no chyba że ktoś wie 
|
za wizytę
Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx
No dobra to wklejam tutaj  Tak jak pisałam fryzura jest niedopracowana, ale mniej więcej widać jak będzie wyglądać. Góra będzie podniesiona, tył jakoś fikuśnie zrobiony, na razie nie robiła tam nic specjalnego, będzie szła na żywioł bo i tak nie uda jej się identycznie powtórzyć. Z boku będzie wpięty kwiat. Trudno było mi samej uchwycić dobrze na zdjęciach, musiałam robić do lustra  Wybaczcie, że wypalcowane 
|
Piękna fryzurka i piękna Ty!
Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia
Dziewczyny takie podkłady o których wczoraj rozmawiałyśmy z Dzastin będą w najbliższych dniach w promocji w Rossmanie. Za 9.99 za 10 sztuk. Promo wchodzi od jutra. Regularna cena to chyba 13 bez grosza.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
O dobrze,że piszesz... zamówię mniej u tego sprzedawcy a jutro się jeszcze przejdę na obczaikę do Rossa.
Cytat:
Napisane przez 24Kasiula24
No mają radoche niesamowitą
Mi też Rybko wpisz wizyte 31.07 na 19:15 
|
O mamy wizytę w ten sam dzień... wtedy (mam nadzieję) się dowiemy ile Nasze łobuzy ważą
Ryba, Ty to masz pecha z tymi lekarzami...
za dzisiejsze wizyty!
Dzień Dobry
U Nas dziś pogoda kiepska...,chłodno... ale co tam... jeden dzień bez upałów nie zaszkodzi
Idę sobie zaraz zrobić latte karmelowe:P
No i zaczęlo teraz ostrooo gibać w Pń...
bo tą kruszyną jesteś Ty...
Kamilek ur 18.10.13
17.05.2014- Nasz Dzień
Edytowane przez Dzastin08
Czas edycji: 2013-07-11 o 10:10
|
|
|