2013-07-11, 12:21
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 30,40 plus od A do Z cz.3
hejka
u mnie pada , 17 st ....
narzekacie ,że w gazetach coraz więcej reklam ....a gdzie ich nie ma ? to zjawisko powszechne ...człowiek by nie mógł tv oglądać bo więcej reklam niż filmów czy programów za chwilę będzie ...nawet w necie jak chce się coś obejrzeć to na ogól trzeba i przez kilka reklam przebrnąć ....
ja reklamy telewizyjne wieczorem wykorzystuję na kąpiel 20 min w przerwie filmu akurat 
a gazetki kupuje bo lubię być na bieżąco z modą ,urodą i kosmetykami ...a i poczytać o kimś ciekawym też lubię ...Baazar ma dobre i ciekawe artykuły stwierdzilam wczoraj ,najlepsze zaś jak dla mnie Zwierciadło ...a strony z raklamami pomijam i już ...faktem jest ,że te gazety coraz droższe są ale wciąż jest więcej do czytania niż oglądania , nie przesadzajmy ...
gdyby nie reklamuy to bym nie wiedziała ,że L.V. w końcu zaczął robić torebki bez tego swojego logo i w innych kolorach niż brąz , bardzo mi się nie podobają te flagowe torebki i nigdy takiej nie chciałam ...a teraz skoro są inne to może kiedyś się szarpnę ale nie mam parcia ...
jak byłam na koncercie Alici to niemal każda laska z firmową torebką szła i to same z wysokich półek ,się naoglądałam ...a ja tylko z torebeczką Diesel pojechałam ...
a oglądacie tzw telewizję śniadaniową ? albo jakieś programy np o gotowaniu ? bo tego sporo zdaje się jest w tv ...
ja nie mam zwyczaju włączać tv w ciągu dnia , jedynie wieczorem jakiś film obejrzę ,także pytam z ciekawości ...
jedyny program jaki oglądam czasami to "Kobieta na krańcu świata " , bardzo ciekawe dla mnie te odcinki są ...
Irenka jak ja bym chciała nie mieć apetytu ....chociaż w upały
Edytowane przez LAPIEL
Czas edycji: 2013-07-11 o 12:37
|
|
|