2007-04-19, 21:30
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Po jakim czasie zrobić test ciążowy??
Dziewczyny,ja zwariuję. Robiłam test 3 dni przed spodziewaną @, negatywny; dostałam @ w terminie,ale dla pewności 3 dnia trwania test też zrobiłam, wyszedł negatywny; jak Adatka poradziła po tygodniu ( czyli byłby to 17y najwcześniej, 23ci najpóźniej dzień po ewentualnym zapłodnieniu ), w tę sobotę co była, wynik negatywny. Ale niestety zaczęły niepokoić mnie objawy. Ból pleców ( co mogę zwalić na problemy z kręgosłupem,które mam,ale odnowiły się właśnie w tym czasie ), bóle brzucha i podbrzusza różnego rodzaju ( mam problemy z żołądkiem to fakt, ale tu też jajnik boli, drugi czasem, przyznam znowu,że wcześniej czasem bolał i jakoś nie zwracałam na to uwagi, wiem wiem,nie wolno nic zostawiać bez konsultacji z lekarzem,moja wina ).
mam wrażenie,że czuję pępek...Ale piersi,jak mówi Adatka, flaki. Nie czy objawy mogą być chorobowe, może te moje zostawione samopas jajniki teraz się odzywają? Ale ten bolący brzuch...
Jutro idę zrobić test z krwi. Przypomnę,że nawet się nie kochałam z chłopakiem. Ocieraliśmy się tylko,ale sperma była w okolicy wejścia do pochwy.
|
|
|