Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.1
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-12, 09:26   #2009
banka26
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzucha. Mamy V-VI 201

Cytat:
Napisane przez puchatkowa Pokaż wiadomość
Magiusa i Color fajnie ze mialyscie nocki spoko
W sumie jak ja Mloda dokarmie mm to tez mi ladnie spi az ja wtedy musze zazwyczaj wybudzic bo w nocy wyjatkowo w koncu mam twarde cycki tak że az serio wtedy wierze ze w nich cos mam bo za dnia to sie nie zdarza

U nas brzydko i pochmurno juz drugi dzien ale mam nadzieje że da sie wyjsc dzis na spacer bo inaczej zwariuje chyba.

---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ----------

Banka wszystkiego najlepszego!!!
Dzieki

Cytat:
Napisane przez barwineczek Pokaż wiadomość
nieżle, dużo zależy od tego ile się przytyło w ciąży

szczepienie chroni przed rotawirusem, ale biegunki i wymioty mogą być z innego powodu- zakażenie bakteryjne, niestrawność itp. zazwyczaj trwają krócej niż rota

ja słyszałam, że wymienia się co miesiąc i tak robię

dziwie się, że w nocy po nakarmieniu macie siłę żeby do kompa siąść, ja wręcz krokiem lunatyka podążam za zapachem poduszki

---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ----------

tak pisałyście o tym bobie, że mam ochotę obciąć włosy do ramion, a z drugiej strony mi żal, bardzo długo mi rosną

na domiar złego wyskoczyło mi coś olbrzymiego na czole, gruda z wodą w środku wielkości 7 mm, a jutro mam chrzest Nikosia ni to wycisnąć ni obejsć
Mi ciagle wyskakuje na brodzie to chyba hormony jeszcze jedno zniknie to drugie wyskakuje hee
banka26 jest offline Zgłoś do moderatora