Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-12, 11:43   #3609
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Nie wlasnie nie biore zadnych, po porodzie mialam super wlosy, ale od miesiaca to jest katastrofa. Myslalam ze mnie to ominie juz.. ;]
Uzywacie jeszcze wkladek laktacyjnych? bo ja to musze, kapie ze mnie jak nie wiem..
używam, jak karmię to leci z drugiej

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
to zle sie wyrazilam, chodzilo mi o siedzenie to fajnie, probuje siadac a sam nie siedzi
p.s. - Kubulszczak za chwile konczy 7 miesiecy

wiem wiem ale w tym wieku ponad miesiąc wcześniej to szybko

Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość
Pstryczku ... www.pranienazawolanie.pl

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
nie wiem, jak ceny, natomiast chyba po prostu przeciętny Kowalski woli sam to robić

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Ślub mamy o 15:20 - bo o 15:00 jest koronka, dlatego taka dziwna godzina. Ale goście są zaproszeni na 15:00.

Stres jakiś tam jest, ale chyba bardziej ekscytacja, szczerze mówiąc.

Nawet zaszalałam i sobie zamówiłam - http://shoes.highlife.com.pl/product.php?id_product=102 Zawsze chciałam je mieć, a że są za pół ceny, to zrobiłam sobie prezent ślubny. A co mi tam.
tak samo miałam

Cytat:
Napisane przez insolito Pokaż wiadomość

Kurde Szaja, Ty to taka mądra jesteś , podziwiam

a co ty
po prostu z racji zawodu co nieco obiło mi się o uszy i potrafię szukać info i tyle
no i 2 dzieci robi swoje
żadna mądrość

Cytat:
aaaa
powiem tak, nie korzystalam nigdy z uslug takiej firmy ale maz mial niedawno zapedy bo chcial porzadnie auto wyczyscic ale jakos rozeszlo sie po kosciach dlatego tez troszke przegladalismy cenniki pobliskich firm i wydaje mi sie ze troche wysokie ceny macie. nie gniewaj sie ale pierwsze co jak weszlam w cennik to strasznie rzucaja sie w oczy 100, 200, 300 zl!
byc moze u Was takie ceny to norma i jest ok ale u nas dla potencjalnego klienta, takiego zwyklego kowalskiego to wydaje mi sie ze troche sporo.. a moze spuscic z ceny na poczatek, zanim firma sie nie rozkreci?
ja bym jeszcze rozpisala czyszczenie auta na czynniki pierwsze, moze pomoze? http://pranieparowe.manifo.com/cennik
i moze zjedźcie z cena min do 50 - 70 zl?
a tak w ogole te firmy to raczej taka nowosc chyba na polskim rynku i ludzie chyba nie sa jeszcze przekonani do tego typu uslug.
Zycze Wam powodzenia!
wiesz co, u nas od dawna takie firmy są, bo ja pamiętam jak na początku lat 90 moja mama zamawiała do prania dywanów czyli zaraz po prywatyzacji

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość

Poszczepienny marud przechodzi już
fajnie

Cytat:
Z tego wszystkiego zapomniala sie "pochwalic". zapisalam wczoraj mlodego do naurologa na UWAGA!!!! 18 lipca! tak, tak lipca juz sr.am po gaciach!
super! na nfz tak ci się udało?

właśnie kalafiorową gotuję, ale pachnie
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora