2013-07-12, 11:43
|
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Cytat:
Napisane przez Delicjanka
Nie wlasnie nie biore zadnych, po porodzie mialam super wlosy, ale od miesiaca to jest katastrofa. Myslalam ze mnie to ominie juz.. ;]
Uzywacie jeszcze wkladek laktacyjnych? bo ja to musze, kapie ze mnie jak nie wiem..
|
używam, jak karmię to leci z drugiej 
Cytat:
Napisane przez pstryczek84
to zle sie wyrazilam, chodzilo mi o siedzenie  to fajnie, probuje siadac a sam nie siedzi 
p.s. - Kubulszczak za chwile konczy 7 miesiecy
|
wiem wiem ale w tym wieku ponad miesiąc wcześniej to szybko 
Cytat:
Napisane przez neti1
|
nie wiem, jak ceny, natomiast chyba po prostu przeciętny Kowalski woli sam to robić
Cytat:
Napisane przez BlackSanctum
Ślub mamy o 15:20 - bo o 15:00 jest koronka, dlatego taka dziwna godzina. Ale goście są zaproszeni na 15:00.
Stres jakiś tam jest, ale chyba bardziej ekscytacja, szczerze mówiąc.
Nawet zaszalałam i sobie zamówiłam - http://shoes.highlife.com.pl/product.php?id_product=102 Zawsze chciałam je mieć, a że są za pół ceny, to zrobiłam sobie prezent ślubny.  A co mi tam. 
|
tak samo miałam 
Cytat:
Napisane przez insolito
Kurde Szaja, Ty to taka mądra jesteś , podziwiam
|
a co ty 
po prostu z racji zawodu co nieco obiło mi się o uszy i potrafię szukać info i tyle
no i 2 dzieci robi swoje
żadna mądrość 
Cytat:
aaaa
powiem tak, nie korzystalam nigdy z uslug takiej firmy ale maz mial niedawno zapedy bo chcial porzadnie auto wyczyscic ale jakos rozeszlo sie po kosciach  dlatego tez troszke przegladalismy cenniki pobliskich firm i wydaje mi sie ze troche wysokie ceny macie. nie gniewaj sie ale pierwsze co jak weszlam w cennik to strasznie rzucaja sie w oczy 100, 200, 300 zl!
byc moze u Was takie ceny to norma i jest ok ale u nas dla potencjalnego klienta, takiego zwyklego kowalskiego to wydaje mi sie ze troche sporo.. a moze spuscic z ceny na poczatek, zanim firma sie nie rozkreci?
ja bym jeszcze rozpisala czyszczenie auta na czynniki pierwsze, moze pomoze? http://pranieparowe.manifo.com/cennik
i moze zjedźcie z cena min do 50 - 70 zl?
a tak w ogole te firmy to raczej taka nowosc chyba na polskim rynku i ludzie chyba nie sa jeszcze przekonani do tego typu uslug.
Zycze Wam powodzenia! 
|
wiesz co, u nas od dawna takie firmy są, bo ja pamiętam jak na początku lat 90 moja mama zamawiała do prania dywanów czyli zaraz po prywatyzacji
Cytat:
Napisane przez mala_19kw
Poszczepienny marud przechodzi już
|
fajnie 
Cytat:
|
super! na nfz tak ci się udało?
właśnie kalafiorową gotuję, ale pachnie
|
|