Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Trymestr pierwszy, drugi, trzeci, już niedługo będą dzieci, mamy IX-X 2013, cz. XII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-12, 15:22   #3232
tassia
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Trymestr pierwszy, drugi, trzeci, już niedługo będą dzieci, mamy IX-X 2013

Cytat:
Napisane przez maharet1092 Pokaż wiadomość
No ja nie karmiłam piersią akurat.

A dlaczego nie będziesz nic jeść?Jakieś dziwne to sr, bo u mnie mówiono, żeby unikać wzdymających i cytrusów przez miesiąc, półtora, a co do kontrowersyjnych rzeczy typu truskawki, to po prostu obserwować dziecko.Jeśli dzidzia jest ok, to nie ma co rezygnować z prawie wszystkiego bo to nieportrzebnie zabiera składniki pokarmowe.
wlasnie z tego co pamietam to pisalas ze jak sie w ciaze zachodzi to nie wolno karmic piersia nie? a ja pytalam lekarza i poloznej i podobno wolno o ile.ciaza nie jest zagrozona bo karmienie podnosi poziom oksytocyny
i moze spowodowac porod
bede miala rozkminke jak drugi raz zaciaze

Cytat:
Napisane przez rusałka_1 Pokaż wiadomość
co ciekawego kupiłaś?

szkoda gadac
bic w tym factory nie bylo
dla dzieci nic a nic, a do smyka juz nie mialam sily wchodzic zreszta nie lubie tego sklepu
ja w factory zawsze zaliczam calzedonie i intimisimi. myslalam ze kupie majty bo uwielbiam i co.ciekawe wszystkie sprzed ciazy na mnie pasuja wiec chcialam sobie dokupic pare, chcialam tez kupic tz bokserki a tam nic jedno wielkie NIC

kupilam w koncu sweterek i tz portfel.bo odkad mu ukradli w listopadzie to stwierdzil ze nie potrzebuje bo tylko znow mu ukradna hehe
ale jako ze dzis pojechal wreszcie od listopada wyrobic prawo jazdy (tak tak 8 miesiecy jezdzil bez- tesciowa policjantka to liczyl ze mu sie upiecze) to zakupilam portfel
ale w sumie ja i tak cala kase trzymam to moze rzeczywiscie mu nie potrzeba

Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość
Ejjj nie piszcie na bialo bo czytanie na telefonie to meka. zeby przeczytac musze kazda sobie z osobna zacytowac a pozniej wracac

Mam pytanie jaka jest gorna granica tsh w ciazy? Mam 2,54 i nigdy niebtalam na to zadnych lekow czy to duzo?? Oddawalam dzis mocz i mi gin napisal ze prosi o pilny kontakt i oprocz tego mam za malo leukocytow a za duzi neurocytow, ale wczesniej tex tak mialam reszta w normir :/ ma do mnie polozna oddzwonic..
zalezy od norm i laboratorium
u mnie do 5,0

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora