Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-12, 18:18   #2606
Madzia_M77
Zadomowienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
Minerały na mojej cerze nie sprawdziły się zupełnie
U mnie tak samo, podkreślają skórki i znikają z twarzy w ekspresowym tempie

Cytat:
Napisane przez LadyI Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczynki ! Ostatnio trochę ograniczam wizaż, żeby powstrzymać się od zakupów. Tak jak pisałam wcześniej w niedzielę lecę do Barcelony na 11 dni . Bardzo się cieszę i nie mogę się doczekać Przewodnik kupiłam, dzisiaj mam zamiar go przeczytać i zaplanować dokładnie trasy wycieczek

Jeśli chodzi o letni makijaż to staram się używać kremów bb, ale wieczorem wracam do podkładu..

Mam nowe odkrycie, o którym muszę Wam to napisać! Krem brzozowy z betuliną - rewelacja!. Łagodzi oparzenia, koi, goi i mogę o nim pisać w samych superlatywach..
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...wa-wersja.html
LadyI, baw się dobrze w Barcelonie! Uwielbiam to miasto, a nigdy nie miałam okazji spędzić tam tyle czasu, a tak bardzo chciałabym je pozwiedzać bez pośpiechu

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
cieszę się, że się "Kobiety" podobały obiecuję że przysiądę w weekend i napiszę parę tytułów dla Madzi i Ciebie, może coś jeszcze się spodoba

na Służących byłam w kinie i śmiałam się do łez

aaa Madzia miałam Ci odpisać jeszcze, że też byłam zachwycona Meryl w filmie Julie i Julia w sumie tylko dla niej obejrzałam ten film do końca bo zarówno postać jak i aktorka grająca Julie tak mi działała na nerwy, że miałam ochotę rzucać momentami w telewizor
Dzięki, że pamiętasz

Nie chcę spojlerować, ale na "The help" ryczałam jak bóbr, zwłaszcza w końcowym etapie

Meryl była też niezła w "Żelaznej damie"

Natomiast oskarowy "Poradnik pozytywnego myślenia" mnie rozczarował, albo go kompletnie nie zrozumiałam Przewidywalny do granic możliwości, bez zwrotów akcji, nie wiem skąd te zachwyty

blekitne_niebo, rozumiem że za radą życzliwej pani wskakujesz na solarkę na pół godziny?
Madzia_M77 jest offline Zgłoś do moderatora