Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zabrze, Gliwice, Tarnowskie Góry, Bytom, Ruda Śląska, Radzionków - sala weselna
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-07-13, 07:16   #980
tatiana_x
Przyczajenie

Dot.: Zabrze, Gliwice, Tarnowskie Góry, Bytom, Ruda Śląska, Radzionków - sala weselna

Cytat:
Napisane przez anonietka1984 Pokaż wiadomość
Ja miałam wesele dwa lata temu, ale odpowiem mimo wszystko
Jeśli chodzi o jedzenie to jest go bardzo dużo i do tego jest bardzo smaczne. Do tego nie ma żadnego problemu z daniami wegetariańskimi dla jakichś konkretnych osób - moja kuzynka wegetarianka bardzo chwaliła sobie dania, które dostawała - nie tylko w smaku, ale i w ilości i rozmaitości.
Jeśli chodzi o tą dodatkową opłatę, to mieliśmy ją w umowie (ale nie powiem Ci jaka to była kwota), ale nie musieliśmy z niej korzystać - właścicielka tłumaczyła nam, że to opłata dla kelnerów, którzy muszą w takim przypadku zostawać jakby "po godzinach".
Jeśli chodzi o organizację i obsługę to nie mieliśmy się nawet do czego przyczepić, właścicielka była cała czas na miejscu i w trakcie wesela jeszcze dostosowywała przesunięcie posiłków np ze względu na tańce bądź zabawy (oczywiście nie robiła tego na ostatnią minutę ale już wcześniej sprawdzała, czy posiłek wpasuje się w wesele by nie był zimny bądź też wszyscy na spokojnie mogli go zjeść). Kelnerzy bardzo sprawnie podawali posiłki, ze sprzątaniem ze stołu też nie było żadnych problemów. Do tego bardzo pomocni w nagłych przypadkach i spełniali prośby gości (np prośbę o przyniesienie tortu osobie która wyszła na spacer gdy go podawali, bądź też o zmniejszenie klimatyzacji itd).
Jeśli chodzi o okolicę również się tego troszkę obawialiśmy, ale było bardzo spokojnie i nawet nie dało się zauważyć, że wokół mieszkają ludzie. Wielu gości chodziło na spacery i nikt nie miał nic do zarzucenia okolicy, wręcz przeciwnie goście mówili, że fajna okolica
Jakbyś miała więcej pytań chętnie na nie odpowiem na ile tylko będę potrafiła.

Dziękuję za odpowiedz To już nie pierwsza dobra opinia o tej sali, wiadomo są też i złe ale nigdy nikomu się nie dogodzi. Już więcej nie będę kombinować tylko zamówię ją, bo tyle się tych sal naoglądałam i nic z tego Jeszcze raz dziękuję
tatiana_x jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując