Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.1
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-13, 09:34   #2169
Ashyshqa
Zakorzenienie

Dot.: Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
Cześć

Witam się w pierwszym dniu z okresem a było tak cudnie. mogłoby tak już zostać

U nas Ali przejść z katarem ciąg dalszy. To już 2.5 tygodnia. Lekarz zasugerowała że to może od ulewania. Zwraca jej się do nosa i stąd katar. Od dziś przechodzimy na Nan AR. Zobaczymy.
Oczywiście jej to jakoś strasznie nie przeszkadza. Mam wrażenie że nawet do fridy się przyzwyczaiła

Byliśmy wczoraj na Iluzji w kinie. Polecamy
W sumie to ja nie miałabym nic przeciwko, jakby mi się okres zaczął - przynajmniej nie żyłabym w ciagłym strachu, że mam owulkę właśnie i może się w każdej chwili począć nowe dziecie

Co zrobiliście z dziewczynami, żeby pójść do kina? Dziadki czy ciocia? Zazdroszcze!

Cytat:
Napisane przez Magiusa Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja zwariuje. Mam prosbe znow o analize i porade, dzis kolejne dziwne kupki.
Albo jestem przewrazliwiona albo znow cos. Zaczne od tego ze akurat udalo mi sie zaobserwowac czy ma zawsze strzelajace bo wspomagalam go masazem kilka razy i czesto wylatywala normalnie. Ale za to dzis inna sprawa. Wczoraj na wieczor tj. Kolo 18 nalarmilam go i karmirnie z przerwami trwalo prawie do 19:00 bo on ciagle mqrudzil. W koncu stwierdzilam ze moze to nie z glodu i oddalam mezowi do uspienia. Ale nie dalo sie niczym ani mowieniem, ani smoczkiem, wypluwal i plakal. Dosslismy wiec po 40min do wniosku ze jednak jest glodny i dalismy mu 50ml mm. Faktycznie pozniej padl. W nocy jednak po karmieniu miedzy 1 a drugim cyckiem gdy sie prezyl wzielam go na przewijak i rbilam masaz (dobra wiadomosx jest taka ze sie prezyl i byly to wzdecia nie kolki). Podczas masazu udalo nam sie uzyskac kupe. Jednak zarowno w tej o 5 nad ranem jak i w tej o 8 procz zwyklej konsystenxji i odcienia zoltego widoczne sa biale grudki. Co to znaczy? W dodatku w sumie od wczoraj zamiast odbijac ulewa mu sie czesto. Zwariuje i martwie sie. Nie wiem czy to przekarmienie czy co? Bo np. W nocy zmuszam go do jedzenia z dwoxh piersi w ten sposob ze on po jednej zasypia a ja go na przewijak by sie rozbudzil i pozniej do drugiej. Prosze o rade. I WASZE doswiadczenia tudziez informaxje od waszych pediatrow w podobnych kwestiach.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
No widzisz, mamuśkom nie dogodzisz! Ja na grudki czekam od paru tygodni bo ich nie ma, a ostatnio jest śluz Grudki są ok, kupka zdrowa
Z tym karmieniem na siłę z obu piersi to ja bym przystopowała. Jak mi w nocy Sofia uśnie przy piersi to już drugiej nie daję. W ciągu dnia za to zazwyczaj karmię z obu.

Cytat:
Napisane przez maluska88 Pokaż wiadomość
Witam się po ciężkiej nocy mały od 2do 5 co chwile się budził i płakał znów wzdęcia wróciły. A tak to mój maluszek dziś kończy 3mcte raz właśnie bryka na macie
No co za ironia losu. 3 miesiące stuknęły a wzdęcia wróciły Mam nadzieję, że to uWas chwilowe. A maluszek słodki
Ashyshqa jest offline Zgłoś do moderatora