Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-07-13, 12:12   #2382
Trele_Morele
Zakorzenienie

Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. cz. IV

Cytat:
Napisane przez Azealia

Widzę tematy około seksualne- u Nas na razie bez brzuszkowych ekscesów, ale Mążul unika pozycji z głębszą penetracją- boi się że dotknie Ninu Tłumacze mu, że ma zbyt wybujałe ego i nie ma pół metrowego sprzętu, ale nie dociera
Ja mam dokładnie ten Sam problem , albo moze I wiekszy bo mòj sobie nie da powiedziec do tego teraz oboje mamy duze brzuchy , I nawet jak co, to jest naprawde ciezko ..

Wiec cicho mi tu , bo mi smaka robicie

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ----------

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Też cały czas o tym myślę Mam dwie koszulki, ale obie czarne, chyba wolałabym białą. Nie wiem czy wypada założyć koszulkę z lumpa za 8 zł http://3.bp.blogspot.com/-Pb7XUFtK7-...00/14_fhdr.jpg

---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ----------

Helołł !!!
Ona jest extra

---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ----------

Cytat:
Napisane przez marcysia09 Pokaż wiadomość
Witam ponownie po małej nieobecności

gratulacje z okazji poznanych maluszków

obecnie jestem w 20 tygodniu i nadal nie znam płci... dowiem się 1 sierpnia. Do tej pory nie miałam "ciśnienia" na poznanie płci- chyba dlatego że wszyscy dopytują się czy będzie córeczka, a teraz z dnia na dzień jestem coraz bardziej ciekawa

któreś z Was (przepraszam nie pamiętam kto) pisały o tym że muszą zmieniać pozycję podczas snu albo muszą ruszyć nogą podczas siedzenia- też tak mam- nazywa się to zespół niespokojnych nóg i często się objawia w ciąży...
ja wczoraj cała noc kręciłam się z boku na bok bo nie mogłam dłuższej chwili uleżeć spokojnie

widzę że poruszacie gorące tematy - moje libido gdzieś zaginęło
Ja pisalam o nogach. Wczoraj wieczorem myslalam ze oszaleje 4 dni mnie juz trzymie I tez czytalam o tym ZNN a takze ze moze to byc oznaka zlego krazenia. Przeciez jak ja pojde z tym do lekarza tutaj to mnie wysmieja )

KCIUKI DLA ANI

Trele_Morele jest offline Zgłoś do moderatora