2013-07-13, 12:07
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2015 cz. 5
Cytat:
Napisane przez mariamarysienka
Miałam chyba 12 stron do nadrobienia 
Byłam wczoraj w Białymstoku po papiery z moich poprzednich studiów, żeby złożyć na techniki dentystyczne, na które dostałam się do Lublina, ale możliwe że niedługo wrócę do Białegostoku, żeby je zawieźć z powrotem na stomatologię  A w podróży myślałam, że umrę. Wstałam o 3:40 żeby zdążyć na pociąg o 4:55, który w Warszawie miał 40 minut opóźnienia, a potem trafił nam się wypadek na przejeździe i czekaliśmy 2 godziny aż usuną tira z torów  Potem jak wracałam to znowu w Warszawie musieliśmy czekać godzinę na inny pociąg, który był z naszym skomunikowany. Wróciłam do domu o 23:40 i ledwo poruszałam nogami 
|
ja też wczoraj miałam podobnie do nadrobienia i wszystko przeczytałam dzielnie :P
Ale miałam mega pecha!! współczuję heh.. i podziwiam że wytrzymałaś tyle godzin.. i tak wcześnie wstałaś :O
Cytat:
Napisane przez Beezee
hahaah a macie tak, że idziecie idziecie i nagle wpadacie w dołek i się w takim strachu budzicie? 
|
ja chyba tak nie mam ;p
Ale często mam sny które sie powtarzają..
Najbardziej nie lubię snu z trąbami powitrznymi.. aż się boję kolejnej wersji - pierwszy sen który pamiętam był taki że naprawdę bardzo daleko od siebie widziałam na horyzoncie kilka lejów trąby.. i z każdym snem t trąby były coraz bliżej.. w ostatniej wersji przeszły przez mój dom i go rozwaliły... i co śmieszniejsze.. te sny mam tak co 2-3 miesiące...
Kolejny sen który mi się powtarza, tylko za kazdym razem inaczej to to że jestem na wojnie i jakieś tajne służby próbują mnie zabić.. sama nie wiem za co ;p
Cytat:
Napisane przez beniusieq84
dzień dobry wszystkim w ten pochmurny dzień!!!
Matko dziewczyny nie ogarniam...w poniedziałek mamy wyjeżdżać, a ja jestem na początku podrózy z pakowaniem, sprzątaniem i ogólnie ogarnięciem... od wczoraj juz 3 razy puściłam pranie a jeszcze czekaja mnie 3 partie...  jeszcze posprzątać, dziś a jakieś zakupy, jutro do pracy po południu idę się odprężyć na Ani Mru Mru...najlepszy punkt tego weekendu  
|
To skąd tyle prania Ci się nazbierało :P
Cytat:
Napisane przez beniusieq84
chyba zawsze będę miała wątpliwości...nie znajdę idealnej, w sumie nawet ie wiem, jak ta idealna miałaby wyglądać
mam już salę, już raz zmieniłam, w sumie nie tylko o sale chodzi, chodzi o całoksztalt, sala, jedzenie, obsługa, ludzie z którymi trzeba sie dogadać, nocleg - no dosłownie wszystko i potem jest tak, że jak jedna rzecz jest ok, to inna nie do końca mnie zadowala...ach wiecie jak to jest - ja w sumie nawet siedząc w restauracji mam problem zamówić obiad, bo cieżko mi sie zdecydować - zawsze cos będzie nie tak a ideału tak jak mówię - nie znajdę  poza tym koszta, koszta, koszta...można miec wszystko jak ma się kasę 
|
No niby koszta.. ale sala to przecież nie wszystko.. i ja jak zobaczyłam sale to wiedziałam czego chce mimo że koszta przerażały... trzeba się na coś w końcu zdecydować :P
Cytat:
Napisane przez iixi
po co każdy odcinek ściągać osobno?  jak już sezon jest zakończony to wystarczy jeden torrent z całym sezonem 
|
Bo na stronie torrentów na której jestem nikt nie wpadł na pomysł żeby 4 sezon w jednego torrenta mi spakować ;p
Cytat:
Napisane przez Beezee
podobno jest już na porodówce;p
|
ale to od wczoraj chyba nie? ;p
Nigdy więcej chyba nie pójde do kauflandu w sobotę przed południem.. to jakiś koszmar ile ludzi tam :O prawie jak w sylwestra :O
Ale pan pod blokiem miał borówki a płakałam od rana że nie chce mi się na targ iść a tak bym zjadła
|