2013-07-13, 13:53
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2015 cz. 5
Cytat:
Napisane przez magda_mjt
Haha ja chyba tez zrezygnuje z tego barmana profesjonalnego  z podobnych powodów, boje sie, ze nie bedzie to zbytnio popularne i okaze sie to zbędnym wydatkiem 
|
Ja też.. a bardzo mi się to podoba.. no ale miałabym straszne wyrzuty gdyby nie było na to brania :P
Cytat:
Napisane przez Beezee
Ja zamierzam siedziec przy stoliku, przeciez nie bede chyba cale wesele lazic i gosci zabawiac  jak stolik tylko dla Was? Ustawicie sobie taki maly stolik tylko dla siebie???
|
Hm.. z tego co widziałam, słyszałam, czytałam- młodzi prawie wgl nie siedzą przy stoliku.. bo to tańczą, albo z kimś innym siedzą, ale gdzieś znikają , ja bym chciała sesje malutką w dniu ślubu obok lokalu bo aż żal nie wykorzystać takiej scenerii.. nawet się nie oglądniemy a tu już będzie koniec wesela 
Tak.. stolik ustawimy taki jak każdy inni ale będziemy mieć miejsce przy nim tylko my.. ostatnio nawet byliśmy na takim weselu że stolik był tylko dla PM.. i wydaje mi się to jak najbardziej sprawiedliwe szkoda by mi było np rodziców żeby siedzieli przy pustych naszych miejscach.. a świadkowie niech zabawiają też przy innych stolikach 
Za 2 tygodnie mam kolejne wesele.. jestem ciekawa jak tam będzie to wszystko zorganizowane
|