Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.1
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-13, 23:27   #2271
happy blue
Zadomowienie

Dot.: Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.

Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość
za nami faaajny dzień rano Nelcia pierwszy raz odwiedzila druga babcie (tesciowa), bo wcześniej zawsze odwiedziny były u nas. wsunelismy pyszny obiad, babcia ja wycalowala za wszystkie czasy i wrocilismy do domu, gdzie babcia nr 1 zostala wynajeta do pomocy...a rodzice skoczyli do kina kiedyś chodziliśmy na pozne seanse, teraz trzeba się trochę dopasować do dziecka, wiec grzecznie przed 22 byliśmy w domu jak Nela trochę podrośnie to pewnie będziemy się wymykać kiedy zasnie i znow wrócimy na dawny tor, hehe. jeśli ktoras wybiera się do kina na World War Z to musze napisac, ze to calkiem przyjemny film...aaa i w końcu kupiłam sobie bluzki dla karmiących, fajny stanik, 2x spodnie które wchodzą na mój pociazowy tylek i chowają brzuch (wyższy stan - zegnajcie biodrówki )
jeśli ktoras szuka fajnych przecen to reserved - obkupilismy się jak wariaci (koszule, chusty, jakies tuniki, bluzki) albo centro - buty i torebki za 30-60zl, a druga para za pol ceny
ogolnie dzikie tlumy w każdym sklepie!

dzisiejsze fotki - Nelka jedzie do babci

Nela ma stajla
dziś właśnie oglądałam stronę reserved, bo dostałam linka, że zaczyna się u nich -70% i nic mi się nie podobało tym lepiej, czas odkładać na wakacje............. i stół, bo póki co jedziemy na ikeowskim mamucie (dziecięcym)

---------- Dopisano o 00:27 ---------- Poprzedni post napisano o 00:25 ----------

Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość
kochany i wydaje się malutki, ale może dlatego, ze niedrapki zakladalam Nelce tylko jak była malenka i drapala się jak szalona teraz ju obcinamy pazurki, wiec z rękawiczek "wyrosla" hehe.

---------- Dopisano o 00:11 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ----------

łizaż jest wszędzie! chyba oglosze konkurs na najdziwniejszy zakątek z którego do nas piszecie...a nagroda będą szokobąsy

---------- Dopisano o 00:25 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ----------

zgadzam się. miałam dzisiaj ciekawa przygodę. nakarmiłam mloda, dociagnelam laktatorem ile dala fabryka i postanowiłam znow przystawić ja do piersi, bo postekiwala, a ze zdazylo się jej odbic i trochę ulac to miejsce na pewno miała i wiecie co? jak się przyssala to wydawalo mi się, ze ssie gdzies tam gleboko z piersi - pierwszy raz ukłucia były gdzies z we wnętrzu piersi. zawsze to sa igiełki niedaleko sutka, a tu chyba wyciagala mleko spod kregoslupa spróbujcie kiedyś

tez tak mam. dlatego często na początku dla komfortu malej zakładam nakładki nie krztusi się, nie zlosci, ze za szybko leci. wiem, ze moje cyce często robia naprawdę mocny strumien i ona może tego nie ogarnąć po chwilimleko leci spokojniej, zdejmujemy nakladke i je sobie nie wciagajac niepotrzebnie powietrza i bez nerwow
a o jakie to nakładki chodzi (nie było mnie na tej lekcji) mogłabyś zarzucić jakąś fotką?
happy blue jest offline Zgłoś do moderatora