2013-07-14, 12:32
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Cytat:
Napisane przez Dominika1980
Witajcie dziewczyny dzis tak ladnie choc chlodno za oknem  nie ma jak poranna kaffka i wateczek do poczytania
dzis mi cycuchy dokuczaja sie twardsze staly i ogolnie jakies pelniejsze  chyba jestem przed i to dla mnie nowosc bo to bedzie 1 miesiaczka od op i jakos tak dziwnie. Wczesniej sie nie puchly przed miesiaczka wiec to cos nowego dlamnie.
Wy tez tak macie ?? tzn powiekszenie?
Pozdrawiam
|
Tak Też tak mam I z tego co wiem, niektóre dziewczyny także, więc... ciekawa odmiana po operacji (ja swoje właśnie przed @ najbardziej lubię ).
Sto lat Olivko dla cycuchów!!! Jędrności 
---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ----------
Cytat:
Napisane przez Bimbalki
Byłam 2 dni temu na kontroli miesięczniaków - dr zalecił wręcz, aby na dzień nosić fiszbiny, do spania sportowy.
Wczoraj zatem zaciągnęłam męża na sklepu brafiterskiego po mój pierwszy porządny stanik zakupiony wg malunków markerem doktora  zakupiłam 2: - Ewy Bień - polecam, śliczne hafty i dobra rozmiarówka dla żelkowych cycolinek,
a drugi Freya - ło matko jakie to drogie...  ale porządnie wykonany, więc wzięłam
Nigdy nie myślałam, że zakup stanika może sprawić tyle radości, zwłaszcza jak ten od Ewy Bień zakupiłam w rozmiarze 65G 
|
Bimbałki a moglabyś wrzucić fotki? Dobrze leżą? Ja ciągle nie mogę znaleźć dobrego stanika, chyba tez muszę się do takiego sklepu wybrać, bo boję się ewę bień przez internet kupować. Co innego jakiś tani stanik, ale taki droższy to strach
|