2013-07-14, 20:38
|
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Re: Trymestr pierwszy, drugi, trzeci, już niedługo będą dzieci,
Cytat:
Napisane przez passion80
|
Ja mialam te z canpol i są lepsze niż tt, ale ogólnie to lepszy wg mnie jest obcinak 
A mój tz nigdy młodemu paznokci nie obcinal, boi się i mówi, ze nie umie 
Cytat:
Napisane przez kropla_deszczu
Dzwonił niedawno kumpel TZ, któremu się dziecko urodziło 24czerwca i u którego TZ będzie ojcem chrzestnym. Byliśmy u nich tydzień temu w niedzielę zobaczyć dziecko, pogadać itd. A ten się dzisiaj pyta kiedy chrzestny przyjedzie do swojego chrzesniaka  no i Tz mówi, ze nie bardzo mamy kiedy no akurat teraz po 12 godzin musi TZ pracować...a ten kumpel za chwilę dodaje, że oni by chcieli żebyśmy im dziecka popilnowali bo oni chcą gdzieś wyjść
Czy to jest kurde normalne???
Od razu powiedziałam TZ że dopóki mały nie będzie miał chociaż miesiąca to ja się nie podejmuje pilnowania
Poza tym do ku#@!wy nędzy Ja też w ciąży jestem i różnie się mogę czuć...a oni chcą nam dziecko tak podrzucac
Chyba będziemy musieli z nimi poważnie pogadać i jasno określić granice...
nie wiem gdzie to na żółto napisalas  nie widzem
Do dziecka się szybko przyzwyczaisz
Jutro sobie zobaczę
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
Ze co??
Ja Ediego pierwszy raz zostawilam, do tego mojej mamie (znajomej dopiero jak miał.roczek, szlam do lekarza i serio nie mialam komu), jak miał 3 m-ce ponad i to była nasza.rocznica...
Nie ogarniam, jak 3 tygodnie po porodzie "chcieć gdzieś wyjść bez dziecka"
I sama bym sie czymś młodszym niż te 3 m-ce nie zajęła, chyba ze.to by było emergency typu szpital.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)
Gluten, Sugar & Meat Free 
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
|
|
|