Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Fanki Marilyn Monore.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-15, 07:12   #2
Corvette
Zadomowienie

Dot.: Fanki Marilyn Monore.

Cytat:
Napisane przez Trzy_metry_nad_niebem Pokaż wiadomość
Czy są na wizażu fanki Marilyn Monroe?

Od lat jestem nią zafascynowana.Uwielbiam jej urodę, sposób w jaki się poruszała, gestykulację.To że potrafiła w tym samym momencie zasugerować niewinność i wyuzdanie.Poza tym była niesamowicie inteligentna, zabawna i wrażliwa.Otwarta, ale mimo to pozostawała jedną wielką zagadką.

A jak jest z Wami ? Zapraszam do dyskusji o wszystkim, co dotyczy Marilyn i nie tylko

Mam podobne odczucia Kolekcjonuję jej fotki od lat.

Wiele osób twierdzi że w dzisiejszych czasach nie zrobiła by takiej furory bo; uważano by jej ciało za zbyt grube, nie miała takiego talentu aktorskiego itp bzdury. Wiadomo, co kto lubi.

Dla mnie, od zawsze, Marylin, to najpiękniejsza (drugie miejsce u mnie jest zarezerwowane dla Brigitte Bardot) kobieta jak istniała, do dziś.
Absolutne wcielenie i odzwierciedlenie kobiecości w moich oczach
Nie ma im podobnych.

Miała wspaniałe ciało. Bardzo kobieca, sexy.... ech

Plotek na jej temat nie czytam. Nieobchodzi mnie z kim-co- po co-na co-dlaczego. Jej prywatne życie jest/było jej, i nikomu nic do tego, bo tak naprawdę, to nie wiele o niej wiadomo. Dużo spekulacji i domysłów które mnie nieobchodzą.

Była piękna i jest piękna dla mnie.

Elton John napisał na jej cześć piosenkę (tę samą użył potem na czećś Księżniczki Diana) i bardzo mi się podoba liryka ( w obu przypadkach)
Tyle ode mnie Pozdrawiam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1d-Marilyn Monroe.jpg (75,8 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 10-Marilyn Monroe.jpg (55,9 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 116-Marilyn Monroe.jpg (17,5 KB, 18 załadowań)
Corvette jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując