2013-07-15, 09:58
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.
Hello Mamusie ! 
Cytat:
Napisane przez grulla
no niestety. Wiem, że się pojawią,ale wolałabym to zminimalizować jak się tylko da.
nemosek w aptece internetowej cefarm24 promocja teraz - 500ml za 127,88 zł także chyba ok? 
nie wiem czy oliwka da radę, bo mam wg niektórych spory brzuch. 19tc i 90 cm na wysokości pępka  Taki mam wysunięty do przodu, na szczęście wciąż mam talię 
|
Grulla pytałaś o Elancyl, ja się nim smaruję od miesiąca. Podobno jest najlepszy, moja mama pracuje w aptece i ona i jej wszystkie koleżanki polecają głównie ten krem. Jak na razie jestem zadowolona z tym że ja się smaruję różnymi kremami w tym miesiącu używam Elancyl i Tołpe , rano jeden a wieczorem drugi. Wcześniej miałam już perfecte, ziaje, pharmaceris i aventa. Po tym czym już się smarowałam myślę że zostanie Tołpa i Elancyl , ale zobaczymy 
Jeżeli mam Wam polecić coś tańszego a dobrego to pharmaceris - foliacyt.
Boję się jak ognia rozstępów bo też po okresie dojrzewania zostały mi na pupie i udach - więc teraz naprawdę pilnuję smarowania. Mam nadzieję że się nie zrobią
|
|
|