2013-07-15, 11:43
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XX + przeogromna dawka plotek!
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4179629 6]
I mani. Time for romance, oczywiście na fotce nie widać absolutnie drobinek holo. Bo po co? 
Wreszcie mam z czego piłować, żeby zrobić kwadratu na zero takie ostre-OSTRE. I zaraz to zrobię. Miesiąc... Odrastały równo miesiąc [/QUOTE]
super ale czekam na te ostre, będzie czadowo 
to już miesiąc? borze zielony... wydaje się krócej.
Cytat:
Napisane przez ameljja
To musisz jak najszybciej pokazać  No niestety pogoda niezbyt sprzyjająca...
|
to specjalnie dla Cię jedno na zachętę lub zniechętę
klik 
Cytat:
Napisane przez Śniegowa
Wygładza się. Odświeżyłam na stopach i widze różnicę 
|
Z tym, że wydaje mi się że dwie warstwy są bardziej chropowate niż jedna itd. Ale to też pewnie od konkretnego piachu zależy ja dopiero jeden wypróbowałam.
Cytat:
Napisane przez Yenotek
Obiecany Flormar  Na blogu też jest 
Na ostatnich zdjęciach jest Miss Universe na sztucznym. Na tej samej bazie (Vintage Garden nr 5). 
|
cudowny jest i tyle 
na bazie bardzo podobnie, ale solo to jednak inne lakiery są wg mnie
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4179650 3]O to właśnie chodzi. Ja lubię włosy ułożone tak... lekko niesfornie, może nawet nie niesfornie ale naturalnie. A jak widzę panny, które mają lakieru nawalone, że włosy wyglądają jak mokre/tłuste... to mi niedobrze. Szacun dla tych, które czeszą ładnie i umieją coś stworzyć bez tony klajstru. 
Tak, nawet nie pod światło widać było lekkie "placki" 
Pod światło to już całkiem. On się generalnie ładnie rozkłada niby, jestem pod wrażeniem tego jak piaskami się łatwo i przyjemnie maluje ale i tak dla pewności daję dwie. Bo czasem wydaje mi się że jest ok, a potem tak jak przy holosiach - mówiłyście że jeszcze by się warstwa ekstra przydała.
[/QUOTE]
Moje też miały być naturalnie wyglądające, ehh... już się boję jak mi przyjdzie coś do ślubu zrobić 
Bardzo przyjemnie się maluje a też może od bazy zależeć, mi się dobrze rozprowadzał. Ale dwie też dałam w końcu. Jedna na czymś też może być fajna, kiedyś spróbuję może
|