Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować! PM2014 cz. 15
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-15, 15:13   #3670
aniuska18032
Zakorzenienie

Dot.: Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować! PM2014 cz. 15

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
a nam kazał przynieść świadectwo z oceną z religi :P w ogóle jaki to bezsens, czemu to niby ma służyć...
Cytat:
Napisane przez monikkad Pokaż wiadomość
Napiszę Wam jak to wygląda

Nasz hotel: 3 gwiazdki, 140 zł/os (+oczywiście zastrzeżone, że jak vat wzrośnie do 2014 to cena też ;]), 50zł/os (alkohol wino białe czerwone i wódka, ciasta kilka rodzajów, napoje gazowane, niegazowane, woda, soki), kawa herbata no limit, pokój dla nas na jedną noc za free, voucher na kolację rocznicową u nich po roku, voucher na wyjazd do wybranego hotelu tej sieci w całej Polsce na weekend (1 noc), dekorują sami salę świeżymi kwiatami i innymi bajerkami, korzystne ceny pokojów dla gości weselnych
Wady: mała salka do tańczenia (wręcz malutka), mało miejsca, osobna sala do tańczenia i siedzenia, stół w literę T (nie podoba mi się to)

Hotel SPA: 4 gwiazdki, piękna, wielka przestronna sala, pokój dla nas gratis, korzystanie ze strefy SPA (basen, strefa saun, strefa cardio, grota solna) no limit zarówno dla nas jak i dla gości, ten pokój dla nas to tzw. apartament dla zakochanych, dekorują salę oni, 160 zł za osobę i w cenie kawa herbata no limit, woda niegazowana no limit, soki owocowe też no limit, owoce w cenie; musielibyśmy dokupić: alkohol (nie mam pojęcia czy jest korkowe) i jakieś napoje gazowane jedynie..., aha i ciasta można u nich też kilka rodzajów 15 zł/os.
Ten hotel jest przepiękny, a sala jest cudna, bo zerknęłyśmy dzisiaj z koleżanką... Boże, pięknie, przestronnie... Tak jak zawsze marzyłam...
http://www.danaspa.pl/files-upload/wesele/2013.pdf
https://www.google.pl/search?q=dana+...%3B3456%3B1944
Kurcze...ten 4 gwiazdkowy brzmi o wiele lepiej a różnica cenowa to 20 zł tylko, że jak już wpłaciliście te 2000zł...trochę ciężko

Zaręczczeni od listopada 2011

Nasz Wielki Dzień - 30.08.2014

Fotografia Anna Kolebuk
aniuska18032 jest offline Zgłoś do moderatora