Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-15, 16:29   #1503
Hosenka*
Zakorzenienie

Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz.2

Cytat:
Napisane przez _Shiloh_ Pokaż wiadomość
Biedactwo trzymaj się cieplutko, dasz radę dla swoich dzieciów pięknych

Dziewczyna jest ode mnie z miasta i ciekawa jestem kto ją prowadził i gdzie rodziła, aczkolwiek prawdopodobieństwo, że mój doktor jest znikome. Bo on jest meeeega dokładny ostatnio na genetycznym robił mi usg prawie pół godziny i dopóki nie pomierzył wszystkiego to tak wiercił maluchem, że szok
Może rzeczywiście ktoś ją zlekceważył, bo młoda. Albo chodziła na NFZ i ktoś też za bardzo się nie przejmował pomiarami. Albo po prostu podczas badań wychodziło ok, a okazało się inaczej, ale w to jakoś mi ciężko uwierzyć, że jakiś lekarz aż takie niedopatrzenie popełnił.

Dodatkowo ich synek ma wadę serca i będzie operowany, teraz doczytałam.
Moja koleżanka ok 3-4 lata temu urodziła córeczkę. Na USG lekarz twierdził, że jest ok, a po porodzie okazało się, że jedna nóżka była krótsza, stópka odwrócona, pięta była od góry i paluszki były złączone. Dziecko chodzi w bucie ortopedycznym, z tego co pamiętam, to dopiero od 5 roku można zrobić operację rodzielenia paluszków. Stópkę od początku "odkręcają" gipsem, szynami itp. Biedne dziecko Lekarz jest ogólnie chwalony, choć w szpitalu bardzo mnie zniechęcił nieprzyjemnym traktowaniem pacjentek.

---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ----------

Cytat:
Napisane przez _Shiloh_ Pokaż wiadomość
Hosenka: no to gratulacje, cieszę się że wszystko w porządku. A z tą obniżającą się macica i obumarłą ciążą, to powiedział Ci po badaniu na fotelu rozumiem?Bo ja mam w srodę wizytę i już panikuję
Nie, nie na fotelu, a na leżance jak się położyłam do USG.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora