Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.1
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-07-15, 18:27   #2476
happy blue
Zadomowienie

Dot.: Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.

Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość
suuuuper, musze pokazac naszemu tatusiowi, może tak będzie mu latwiej "odciac pepowine" i pozowlic Nelce spac w swoim lozku

---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ----------

az nie wiem co napisac...straszne! myslalam, ze odebrali ja od patologicznych rodzicow i stad ta waga

tylko ten projekt zakłada, że od strony dostawki śpi mama, żeby mogła karmić na leżąco tak, że pokaż tż jak się karmi
Cytat:
Napisane przez banka26 Pokaż wiadomość
vil super maly wyglada w tej wannie.ja bym sie nie odwazyla hiii i jakie nogi ma dlugasneee

my dzisiaj zakupow czesc dalsza , szukalismy adidasow dla starrszego naszczescie kupilismy i juz glowy...
zostawilam tz z Miskiem i posxlam z Dawidem na rowerek fajnie tak odsapnac
Motylku zdrowka dla MAtyldy niech szybko zdrowieje
a tu tz robil sesje heee

Magiusa ta wysypka moze byc kontaktowa, albo tzw. tradzik niemowlecy moj tez ma
druga fotka boska fajnie, że się rozerwałaś trochę, a jak tam fryzura w jeden dzień po fryzjerze?

Magiusa- a jadłaś może jakiekolwiek surowe warz/ owo? uważaj też na pierze i wełnę

Vil- Przemcio to duży i fajny chłopczyk!
happy blue jest offline Zgłoś do moderatora