2013-07-15, 19:40
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Starania o pierwsze dziecko czas zacząć! Grudzień 2012
Cytat:
Napisane przez Gegee
 mega mocne zaciskam  Koniecznie daj znać i pochwal się zdjęciem  Bo chyba jakieś dostaniecie?  Rodzicom powiedzieliście? Czy dopiero jutro zamierzacie?
|
Oczywiście, że dam znać Jak dostanę zdjęcie to też wrzucę żeby przesyłało swoje fluidy 
Wie tylko moja mama. Rodzice Tż dowiedzą się prawdopodobnie jutro. 
W ogóle nie mogę się już doczekać wizyty u gina i odliczam już godziny nawet a jednocześnie tak się tym stresuję, że szkoda gadać 
Cytat:
Napisane przez Malgos_12
Idę w czwartek na usg, żeby zbadać przezierność karkową, jeszcze 2 dni i chyba nie wytrzymam 
|
A na co to jest badanie? Aż mi wstyd, że nie wiem 
Cytat:
Napisane przez Marta23456
Witam was, piszę, ponieważ mam pewien problem... Nie mogłam znaleźć wątku odpowiadającego temu problemowi. Otóż zauważyłam u siebie w pochwie (raczej poczułam) podczas ostatniego stosunku pewną rzecz, mianowicie coś jakby kawałek "ciała" przecinający pochwę tak jakby średnica jej ... wcześniej tego nie zauważyłam jednak ostatnio gdy mój narzeczony chciał wejść we mnie naciągnoł to "coś" i bardzo mnie zabolało, błona dziewicza to raczej nie jest, ponieważ to jest coś na wzór kawałka skóry, czy nie wiem jak to nazwać. Czy któraś z was ma coś takiego albo słyszała o czymś podobnym ?
|
Ja się nigdy z czymś takim nie spotkałam. Raczej wizyta u lekarza Cię nie ominie 
Cytat:
Napisane przez ag9
Trzymam!
Ja czekam do czwartku  to będzie koniec 6 tygodnia i też mam stresa jak cholera. Mam nadzieję że wszystko będzie ok, bo też nas język świerzbi żeby wszystkim powiedzieć a tak to wie tylko moja mama, TZa przyjaciel i moja jedna koleżanka...
|
Wg kalkulatora ja jestem już w 8 tygodniu, więc powinno już być coś widać, ale bardzo się stresuje, że nie będzie widać zarodka  
Wiem, że nie powinnam, ale to silniejsze ode mnie
A mnie dodatkowo dopadł ból gardła i ogólne osłabienie.
|
|
|