Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Teściowo! schowaj swe marne oręże, Twój syn i tak będzie mym mężem ! PM2013, cz.57 !
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-07-15, 19:58   #3140
Copykat
Zakorzenienie

Dot.: Teściowo! schowaj swe marne oręże, Twój syn i tak będzie mym mężem ! PM2013, cz

Cytat:
Napisane przez BBlondyneczkAA Pokaż wiadomość
podobno po oxybrazji (peeling wodno-tlenowy) bez problemu mozna wychodzic na słonce nadaje sie ten peeling do cery naczynkowej i wrazliwej tez wiec nad nim mysle. Moja kosmetyczka mowila ze peeling kawitacyjny jest malo inwazyjny i praktycznie nie ma po nim efektów

Ja bym zalozbyła cos bardziej sexi zeby byla krótsza to by byla ok
Cytat:
Napisane przez Kin_Ga07 Pokaż wiadomość
Może być, ale mogłabyś poszukać jeszcze czegoś bardziej "z pazurem"
Cytat:
Napisane przez Viollet87 Pokaż wiadomość
No talii nie podkreśla, ale i tak widać że masz super kształty Bardzo fajna jest. No i elegancka więc zakładam, że cała konwencja imprezy jest właśnie taka.
Dzięki chociaż super kształty to miałam 4kg temu, teraz mi się trochę przybrało ale zmieniam właśnie pigułki i liczę na to że zejdzie mi to co przybyło po poprzednich, zwłaszcza z cycków a do sukienki mam zastrzeżenie głównie takie że nie widać talii, jednak fason odcinany pod biustem nie jest dla mnie, wyglądam jakbym była w ciąży
co do konwencji imprezy to nie wiem, powiedziałam swoim dziewczynom kiedy mi pasuje i kogo maja zaprosić bifor będzie w domu a potem pewnie na miasto, poza tym nic nie wiem

Cytat:
Napisane przez BBlondyneczkAA Pokaż wiadomość
A czy tylko ja niechce wieczoru panienskiego?
Ja się nie upierałam, ale koleżanki by mi nie odpuściły

they said there's too much caffeine in your blood stream and a lack of real spice in your life

Copykat jest offline Zgłoś do moderatora