2013-07-15, 22:37
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.2.
Cytat:
Napisane przez bzinka
U chłopaka, to chyba łatwiej ...
Tak gadacie o tej owsiance, ze chyba sobie strzelę z rana ...
Siedzę właśnie z karmi przed tv i straaasznie mi smakuje.
Przymierzamy się do spacerówki i zastanawiam się, czy wozicie dzieciaczki (nie siedzące jeszcze) w nich na płasko, czy podniesione ?
|
No nieco łatwiej
też popijam karmi ostatnio często
na płasko w spacerówce, my niebawem też przechodzimy do spacerówki
Cytat:
Napisane przez despa
Oczywiście że niepotrzebnie- każde dziecko idzie swoim torem i tyle, moja też wielu rzeczy jeszcze nie robi- i jakbym zaczęła się nad tym zastanawiac to w jakąś depresję bym wpadła, trza wrzucić na luz
|
no tak myślę ale się nakręcam
Cytat:
Napisane przez klementyna1
leją się tez- mama mówi, ze normalne;p
Kochana moj jak mu daje to tez mało kiedy łapie- wcskam mu do raczki najczesciej, ale czasem sam się zainteresuje, dzis w wozku mu powiesiłam "kluczyki" na rączce od parasolki, to tak mu sie spodobało-walił w nie jak szalony  Tak samo z o-ballem nie chciał wcale chwytac jak mu dawałam, a jak przywiązałam do pałąka od bujaczka, to z rąk go nie wypuszcza  TAk samo z grająca parasolką w bujaki-jak załapał, że jak sie pociągnie to gra to teraz juz nam ta melodia bokami wychodzi;p otocz go zabawkami, moze po prostu musi chcciec i miec ochote-na przekór jak Mu dasz to nie wezmie 
|
No nie wiem, ale ja tam nauczona jestem że jak syczą to znaczy że się dobrze nie zamknęły tym bardziej jak się leją
http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠/artykul_1775,jak-kisic-ogorki.html
Tu nawet tak jest napisane, no ale może twoja mama nie miała problemu to i Tobie wyjdą
no jak ma zabawki w wózku to gada do nich ale nie chwyta i tak samo na macie czy na łóżku, ale przeczekam może tydzień albo dwa i załapie o co kaman
Dobra bom się zasiedziała kosmatych snów
|
|
|