Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.2.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-15, 22:37   #949
Agateczka*
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.2.

Cytat:
Napisane przez bzinka Pokaż wiadomość
U chłopaka, to chyba łatwiej ...

Tak gadacie o tej owsiance, ze chyba sobie strzelę z rana ...

Siedzę właśnie z karmi przed tv i straaasznie mi smakuje.

Przymierzamy się do spacerówki i zastanawiam się, czy wozicie dzieciaczki (nie siedzące jeszcze) w nich na płasko, czy podniesione ?
No nieco łatwiej

też popijam karmi ostatnio często
na płasko w spacerówce, my niebawem też przechodzimy do spacerówki

Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
Oczywiście że niepotrzebnie- każde dziecko idzie swoim torem i tyle, moja też wielu rzeczy jeszcze nie robi- i jakbym zaczęła się nad tym zastanawiac to w jakąś depresję bym wpadła, trza wrzucić na luz
no tak myślę ale się nakręcam

Cytat:
Napisane przez klementyna1 Pokaż wiadomość
leją się tez- mama mówi, ze normalne;p
Kochana moj jak mu daje to tez mało kiedy łapie- wcskam mu do raczki najczesciej, ale czasem sam się zainteresuje, dzis w wozku mu powiesiłam "kluczyki" na rączce od parasolki, to tak mu sie spodobało-walił w nie jak szalonyTak samo z o-ballem nie chciał wcale chwytac jak mu dawałam, a jak przywiązałam do pałąka od bujaczka, to z rąk go nie wypuszczaTAk samo z grająca parasolką w bujaki-jak załapał, że jak sie pociągnie to gra to teraz juz nam ta melodia bokami wychodzi;p otocz go zabawkami, moze po prostu musi chcciec i miec ochote-na przekór jak Mu dasz to nie wezmie
No nie wiem, ale ja tam nauczona jestem że jak syczą to znaczy że się dobrze nie zamknęły tym bardziej jak się leją
http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠/artykul_1775,jak-kisic-ogorki.html
Tu nawet tak jest napisane, no ale może twoja mama nie miała problemu to i Tobie wyjdą

no jak ma zabawki w wózku to gada do nich ale nie chwyta i tak samo na macie czy na łóżku, ale przeczekam może tydzień albo dwa i załapie o co kaman

Dobra bom się zasiedziała kosmatych snów