2013-07-15, 23:23
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz
Nadrobilam pobieznie 
ENLEVEE, rewelacyjny opis 
SURKA, tulam Was, trzymajcie sie i oby Lila szybko wyzdrowiala!!
DOTKA , o ile nie za pozno 
DOMCIA, mysle o Tobie intensywnie i wysylam Ci skurczykowe fluidy!
A u nas glupi, niedobry dzien.
Lilo duzo beczala, po kryzysie laktacyjnym 3go tygodnia mamy kryzys 4go ale dajemy rade, nawet pomimo debilnego 2godzinnego szkolenia na dzialkowca, na ktore musialam isc.
Albo, o ile nie mamy kryzysu, mozliwe ze Lili sie wycwanila zeby traktowac mnie w calosci jako fajny mily smoczek do cycania przez sen no i proba sil - czy ona dluzej powrzeszczy, czy ja wiecej razy utulam ją i odloze do lozeczka Poki co ona górą o tyle, ze zasnela wprawdzie bez cyca w buzi, ale za to lulana w ramionach 
A poza tym moj ojciec napisal mi esa, ze "cos w nim peklo", "nie chce wylewac goryczy" i "dajmy moze sobie czas" szczerze mowiac mam go gdzies, to nie ja u schylku zycia zostane kiedys sama jak palec  znow sie nabralam na te wzruszajace slowa i rozradowane telefony po urodzeniu Lili, a potem wymigiwal sie od odwiedzin katarem i olal nas kilkakrotnie zapraszany w odwiedziny - a jak wspominalam, nie mam nikogo oprocz niego tutaj, i brata w Danii. Ktory to brat, nota bene, nie odpowiedzial nawet slowem na wiadomosc o narodzinach siostrzenicy, choc normalnie udaje przy okazji przyjazdow do Pl takiego rodzinnego hipisa, ze pala mala. Peace and love, bierzcie wszystko, nie zalezy mi na kasie i majatku, tylko na Waszym szczesciu. Pitu pitu.
No wiec moj ojciec nie widzial jeszcze wnusi najmlodszej, za malo czasu mial - we czwartek bedzie 4 tygodnie 
Udala mi sie rodzinka, nieprawdaz?
A niech sie wszyscy walą na ryj.
Kubulek
Edytowane przez Oliath
Czas edycji: 2013-07-15 o 23:33
|
|
|