2013-07-16, 10:50
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować! PM2014 cz. 15
zrobilo sie naprawde goraco... 
moze troszke mniej nerw i zgryzliwosci? Jak tak teraz czytalam Wasa dyskusje "paznokciowo-amerykanska" to mialam wrazenie, ze ( BEZ OBRAZY) cierpicie na PMS ....  pretensja jedna za druga...
Cytat:
Napisane przez justynkie
A co ma piernik do wiatraka? Piszę ze tzw. kolor przewodni będzie tylko w postaci kwiatów, krawata i może butów. Nie wariuję z doborem sali pod kolor, serwetkami, sztućcami itp.
|
ja rozumiem co chcesz powiedziec. ja mam w sumie podobnie... Z jednej strony to piekne miec mozliwosc wybrania sobie najdrobniejszych detali, a nawet "zaprojektowac" caly scenariusz uroczystosci, ale tez niech kazdy robi wszystko w miare mozliwosci... Ja bede miec kolor przewodni, te wszystkie dodatki, winietki etc. ale tez orkiestre ( no bardziej profesjonalny zespol), oczepiny ( bo lubie ta tradycje ) i tort smietankowy ( albo czekoladowy)...
Cala reszta bedzie mniej wazna , bo liczy sie NASZ DZIEN i to, ze bedziemy go przezywac z najblizszymi.
Cytat:
Napisane przez moniczka_90
może już skończycie temat paznokci ? trochę to mało istotny szczegół w dniu ślubu... a temat się rozwinął już prawie w kłótnie 
|
to akurat byla sluszna uwaga, zwlaszcza ze w kontekscie "przestancie sie klocic" 
Cytat:
Napisane przez Opiumalfa
Ale to Justynkie stwierdziła ze dla niej tylko i wyłącznie wesele moze być fajne przy biesiadzie itp a "amerykańskie" to jest bee. Wiec nie odwracajmy kota ogonem teraz.
Ja jestem tolerancyjna. A to ze mi sie cos nie pdoba to nie znaczy ze tego nie akceptuje ze ktoś sobie tak robi. EOT
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
ale kazdy moze miec swoje zdanie! Nawet jak dla nej "amerykanskie" sa blee to jej sprawa! Mi np nie podobaja sie wesela w remizach i satynowe kiecki z bufkami i mam nadzieje, ze nie pokrzyczycie na to za mnie Ja bym sie w ogole nie przejmowala takimi tekstami....
Niech kazda PMka realizuje swoje marzenia zgodnie ze swoim budzetem.
* ktos napisal ze Opiumalfa jest z Belgii i podal przyklad pielegniarki i gornika - tak nawiasem mowiac, to w Belgii takie malzenstwa gorniczo-pielegniarskie sa calkiem zamozne i moga sobie na wiele pozwolic ale wiem, wiem ze uwaga dotycznyla realiow polskich, wiec nie krzyczec! po prostu nie moglam sie powstrzymac, zeby tego nie napisac 
Cytat:
Napisane przez alloffkowa
rozumiem że komuś temat nie leży, ale teksty typu: zmieńcie temat bo mi się nie podoba 
|
to chyba nie bylo w tym kontekscie... Chodzilo raczej o zalagodzenie sytuacji..
Edytowane przez ParisParisienne
Czas edycji: 2013-07-16 o 10:52
|
|
|