2013-07-16, 13:16
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Cytat:
Napisane przez nancykenator
Debrah ja chciałam ciemniejszy panel brązowy albo czarny, podobają mi się dinusie, słoniki, takie zielone zygzaki (emma chyba), ale z szarym panelem też mi się podobają np brązowe sówki są śliczne i czarne koła. A tż to podoba się całe nosidło czarne  także muszę to dobrze przemyśleć 
|
Brązowy panel lepszy przekonaj Tż, że...od czarnego będzie wam bardziej gorąco. Poza tym - jedyną wadą Tuli jest to, że się obiera, obłazi mi kłaczkami z pieluchy tetrowej - podkładam, żeby Mała nie zjadała nosidła. Na czarnym będzie dużo bardziej widać wszystko.
Cytat:
Napisane przez nancykenator
nieźle
czyli, że od soboty? U mnie też od soboty makabra :/ leży na tej macie jak za karę i tylko jęczy jak mu źleee. Aż mi wstyd sąsiadów, bo jedynie co jest w stanie mu poprawić humor to jego piosenka a każdy wie jaki to utwór  i ja już nie wiem co zrobić, żeby on się przewracał. Mój to jest taki leniwiec, że szok, najlepiej, żeby mu mama podała jakąś zabawkę i wlazła tam do niego na mate i z nim leżała i na niego patrzyła.
|
Moja to samo.
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41811959]ja to chyba będę karmiła sposobem "na małpę" - i piszę całkiem poważnie :d widzialas, jak małpia mama wkłada kawałki jedzenia dziecku w paszczę?
[/QUOTE]
Jaki to sposób?
Cytat:
Napisane przez ILLUSION
Powiem Ci tyle że mój synek z 02.01 i też tak ma ostatnio! Je w nocy co 1,5 -2 godziny, a w międzyczasie ciągle się wierci i muszę bez przerwy wstawać i go głaskać i za rączkę trzymać żeby znowu na chwilę w miare spokojnie spał. I też nie mam pomysłu od czego to...trwa to już około tygodnia.
|
U nas to samo. Mamy teraz częste pobudki w nocy. I już 2 razy musiałam w Tulę wziąc i pochodzić i tak uspać na noc, inaczej się nie dało. Tak się Mała na nogach słania, oczka wydłubuje prawie i płakać zaczyna a zasnąć nie może. I zrobiła się straszna przylepka.
Cytat:
Napisane przez calawdeszczu
:d
|
Ona jest cudna!
Cała, ile czasu Twoja młoda spędza w bujaczkach? często dajesz zdjęcia na nich. Ona ci się nie dźwiga, nie boisz się, że spadnie do przodu? my chyba musimy przestać używać huśtawki.
Hope: współczuję, musiałaś się poczuć olana, przykro czytać 
My po szczepieniu..dzieć już śpi prawie godzinę - spłakała się biedna okropnie.
|
|
|