Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.2.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-16, 14:50   #1036
Tasia34
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.2.

Cytat:
Napisane przez Malpka Pokaż wiadomość
wszystkie z tymi owsiankami a ja nawet nie wiem jak to wygląda ani smakuje
No właśnie, ja też Dlatego dziś kupię płatki i zrobię sobie jutro np. z bananem, tak na próbę

Cytat:
Napisane przez Malpka Pokaż wiadomość
nie wiem moje już nie syczą
w sobotę jak tż robił soki malinowe to mówił że słoiki z ogórkami go zaczepiały wyniósł je dziś do piwnicy

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
Bokiem mi juz wychodzi brak nabialu... Mleko sojowe mi nie smakuje ale kawy bez mleka nie wypije wiec dodaje, strasznie brakuje mi jogortow zwyklego mleka sera bialego jajek itp itd... Do tego Jakub pozera juz takie ilosci mm ze nie wiem czy moja dieta ma sens bo z cyca niewiele chyba dostaje... zle mi z tym
Polecam śmietankę orkiszową do kawy Daje radę
Jakoś przyzwyczaiłam się do braku nabiału, choć tęskno mi bardzo... Ale wszystko dla Krzysia

Cytat:
Napisane przez maria28 Pokaż wiadomość
Róża robi kupy rzadziej, ale jak już zrobi...
Dzisiaj obrobiła TŻa. Trzymał ją w "kołysce" i chyba nacisk na brzuszek tak podziałał. Nagle słyszę krzyk, że Róża go obsrała. Myślę sobie, taaa, na pewno, pewnie bączki puszcza i zbliża jej kupa. Idę spokojnie, patrzę - TŻ siedzi nieruchomo na kanapie z rozkraczonymi nogami i trzyma dziecko w górze, mówiąc, żebym łapała to g****. Zaglądam, a kupa kapie, kapie, leje się na narzutę, na TŻ, na jego gacie (bo na szczęście spodnie wcześniej zdjął i siedział w majtach ). Za przeproszeniem, wyglądał, jakby sam narobił
O w mordeczkę...

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
Jakub robi co 1,5-2 dni, serie po 3-4 duże kupy jedna za drugą. gdyby zrobił w samochodzie albo wózku nie wygrzebałabym się z g... tego żadna pielucha nie wytrzyma. dzisiaj zrobił u moich rodziców niedawno jak na przewijaku robił i tż łapał to ostatnia partia wyleciała z porządnym bąkiem i wylądowała na szafie 2 metry od przewijaka
Następne bomby

Cytat:
Napisane przez bmma Pokaż wiadomość
Luz i cieszymy się z postępów wszystkich dzieciaczków, cieszymy, a nie chwalimy i przepychamy.
Bardzo mądra rada!!!

I jako, że zrzuciłam zdjęcia z telefonu, dwa pokażę tutaj: na pierwszym ćwiczenia (po prawej widoczne najukochańsze drzewo Krzysia, z którym gada godzinami ), na drugim Szejk Abdul BulBul Łakomczullah
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg fiflak.jpg (125,0 KB, 48 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg WP_000179.jpg (166,6 KB, 37 załadowań)
Ania
http://suwaczki.maluchy.pl/li-73227.png

Edytowane przez Tasia34
Czas edycji: 2013-07-16 o 14:52
Tasia34 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując