Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.1
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-16, 14:42   #2607
diabli
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzucha. Mamy V-

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
Oj święta racja.
Wiecie że ja póki co żadnego poradnika nie przeczytałam? Język niemowląt miałam na kompie a ja tak nie umiem czytać bo oczy bolą. Pierwszy rok życia dziecka stoi na półce i chyba czeka aż dziewczyny skończą rok
I szczęśliwe jesteśmy wszystkie 3 ?
ja tez nic nie zdazylam przeczytać, ale może i lepiej? zaluje tylko, ze nie wiedziałam wcześniej o czyms takim jak "nawal pokarmu" - nie stresowałabym się, ze mi cyce rozsadzi i ze nie umiem opanować sytuacji!

Cytat:
Ooo ale fajny ten Oballe... Gdzie to się kupuje oprócz all? I od jakiego wieku to?
dziewczyny pisaly, ze były do kupienia w biedronce.

Cytat:
A co do hałasu to my też nie chodzimy na paluszkach. Ostatnio w parku siedzialam na ławce i przechodzila rodzinka i rodzice mówią do dzieci żeby były cicho bo moje śpią. A ja im na to że jak ich nie budzi młot pneumatyczny przy remoncie bloku to głosy tymbardziej.?
mnie dzisiaj dwie sąsiadki zameczaly pojęciem HALASU. jedna opowiadala jak to strasznie ktoś remontuje mieszkanie i czy malutkiej to nie przeszkadza (wiertarki itd.), powiedziałam, ze nie słyszymy nic, a nawet jeśli to jej nie przeszkadza "to, ze nie placze, to nie znaczy, ze tego nie przezywa na swój sposób"
a druga uciszala wnuczke na placu zabaw "zaraz obudzisz dzidziusia i jego mama da ci w dupsko" nie mogłam nie skomentować...mojej corki nic nie rusza, a plac zabaw po to jest żeby sobie pohalasowac
diabli jest offline Zgłoś do moderatora