2013-07-16, 15:16
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Starania o pierwsze dziecko czas zacząć! Grudzień 2012
Cytat:
Napisane przez koziemleko
Najpierw napiszę o sobie i o mojej fasolce 
Strasznie się cieszę! Widziałam serduszko  , wszystko rozwija się prawidłowo. Pęcherzyk ciążowy odpowiada ósmemu tygodniowi.
Moja fasolka przesyła fluidy dla was  !!!
Za dwa tygodnie kolejna wizyta i będę mieć wtedy założoną kartę ciąży
Proszę o zmianę na liście II kreski 25.06, w 9 cs, terminu porodu jeszcze nie mam.
|
Super Widzę, że dzisiaj dzień samych dobrych wiadomości Na liście oczywiście zmienię 
Fluidy łapię intensywnie 
Cytat:
Napisane przez kOmorowska
Witam się wtorkowo 
Ooo jaaaa....jakie wieści 
Kozie Mleko gratuluję że widziałaś dzidzię  zobaczyć serduszko super sprawa  ja u mojego dziecka widziałam jak byłam w 6t 3d dziś o 16.20 mam wizytę (10t 3d) więc proszę trzymać kciuki
W piątek byłam na pobraniu krwi i kolejne badania za mną (morfologia, mocz - niestety wyszło mi sporo leukocytów i liczne bakterie-zobaczę co moja gin na to, HIV, hcv, grupa krwi) jak wrócę zdam pełną relację 
|
Mówisz - masz 
Zaraz masz już wizytę, więc nie zdążę zapewne Cię pocieszyć, ale kobiety w ciąży mają zupełnie inne normy, a te na wynikach są dla niezaciążonych, więc się nie przejmuj. I akurat podwyższone leukocyty to standard Tak przynajmniej wyczytałam w necie kiedyś 
Daj znać po wizycie 
A ja mam dzisiaj dużo roboty i muszę się z tym wszystkim ogarnąć, a czas leci niemiłosiernie szybko wracam zatem do obowiązków 
p.s. jeszcze raz dziękuję za irlandzkie metody leczenia tak mnie wczoraj wygrzało i wypociło, że dzisiaj rzeczywiście prawie nic już nie czuję
|