Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-16, 16:32   #3062
paulinaizabela
Zakorzenienie

Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.

Cytat:
Napisane przez budowniczka Pokaż wiadomość
Dzis wysylam zdjecie z 23 tc coraz większy i mam nadzieje miesnie bedą go podtrzymywać i wzmacniać do konca ciązy
coraz bardziej się zaokrągla, widac różnicę od poprzedniego zdjęcia

Cytat:
Napisane przez domii29 Pokaż wiadomość
Ciuszki przepiękne widzę że Maja serio Mają będzie bo już 2 rzecz w oczy mi się rzuciła z motywem pszczółki i jaki brzusio
Te pajacyki z pszczółką to mąż już wcześniej wypatrzył i czekaliśmy aż przecenią On ma hopla jakiegoś, że jak Maja to z pszczółkami się będzie kojarzyć i jak tylko coś takiego widzi w sklepie to od razu bierze Jest do tego opaska z czułkami, już nie mogę się doczekac aż małą w te cudeńka wystroję

Cytat:
Napisane przez Olenka_24 Pokaż wiadomość
Za tydzień !
Paula pamiętasz może od kogo kupowałaś te ciuszki na allegro ? Chodzi mi dokładnie o śpiochy
proszę bardzo
http://allegro.pl/listing/user/listi...?us_id=5927936

Cytat:
Napisane przez rusalka12 Pokaż wiadomość
Lobuzy jedne. Ja tu bobu nie kupie :-(
U nas jest w polskim sklepie

Cytat:
Napisane przez maomami Pokaż wiadomość
Jak ząb?? Hmm no cóż od wczoraj mało co otwieram buzię, najlepiej wchodzą mi pokarmy płynne, o dziwo jak pije gorącą herbatę to mam ulgę. W sumie to mnie teraz boli szczęka chyba od tego że wczoraj to znieczulenie i jednak trochę Pan doktorek poruszał. No i niestety ale afty wychodzą jedna na drugiej, dzisiaj mam na czubku języka 3, z boku dwie i jeszcze żeby było mało to zrobiła mi się przy migdale jedna i naprawdę ten ból szczęki jest bardziej do zniesienia niż te afty a płukam szałwią 3 x dziennie, dzisiaj jeszcze zacznę dentoseptem, mam dezaftan i nic france wychodzą. mam lekarstwo osłonowe do antybiotyku, jem jogurt codziennie i idzie się załamać
męczysz się bidulko...oby szybko przeszło

Cytat:
Napisane przez lineczka1989 Pokaż wiadomość
specjalnie dla Ciebie :P

a avatar.. moja nowa miłość urodowa
Jak na 6 miesiąc jest chyba normalny...koleżanka głupoty plecie Zresztą każdej z nas rośnie indywidulanie i ciężko jest porównać...