Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Na kody, rabaty, promocje czekamy, z Yves Rocher wciąż zamawiamy - cz. X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-16, 18:57   #2471
kikilu
Raczkowanie

Dot.: Na kody, rabaty, promocje czekamy, z Yves Rocher wciąż zamawiamy - cz. X

Cytat:
Napisane przez KiLaNeCzKa Pokaż wiadomość
Dostałam dziś paczuszkę, a w niej błyszczyk do ust z olejkiem malinowym. Przyznam, że byłam dość sceptyczna, ale brakowało mi 8zł do kodu payback, a nie chciałam kolejnego żelu pod prysznic. Padło na błyszczyk. Spodziewałam się jakiegoś połysku z lekkim kolorkiem i raczej nietrwałego. Ale się bardzo miło rozczarowałam. Pozostawia efekt, który mi kojarzy się z lakierem do ust. Kolor jest intensywny, blask też i co dla mnie ważne w miarę ścierania nie zostaje brzydka obwódka wokół ust, usta staja się delikatnie matowe, ale dalej z kolorem. Dla mnie super Teraz żałuję, że wzięłam tylko jeden. Następnym razem napewno zamówię jeszcze jezynę
To dla mnie nowość, nigdy o nim nawet nie słyszałam, póki co jestem zauroczona błyszczykami YR Sexy Pulp. Dzięki za informację, skorzystam następnym razem. A jaki kolor masz?

---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ----------

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
A ja przytuliłam dzisiaj dwie paczuszki
pierwsza Naturelle (płyn dwufazowy do demakijażu, balsam do ust, szampon oczyszczający do włosów dla Mamy no i naturelle ) a druga paczuszka to z kodem z fb -35% na całe zamówienie, a prawie wszystko brałam w promocji Monoi woda toaletowa mleczko do ciała wanilia PN, korektor lakieru, zestaw Monoi- zel i olejek suchy, maseczka z winogron, peeling morelowy, pompka i gratisy anti age, i krem omega

dziś zaraz wypróbuje korektor lakieru bo mam w planie robić manicure i pedicure

edit: właśnie sie spisikałam wodą Monoi, jest obłędna
Ale kicia ma szatańskie spojrzenie na niezłą rozrabiakę wygląda.
kikilu jest offline Zgłoś do moderatora