2013-07-16, 19:11
|
|
dryfuję słowami
|
Dot.: Piękne piersi, krągłe brzuchy- tak się czeka na maluchy! Mamy IX-X 2013, cz. XI
teacherka a propos staników - odwiedź sobie stronę http://www.melissa.com.pl
rozmiary mają nawet do N! a jak trzeba to robią na zamówienie nawet PP!
ja napisałam do nich maila z prośbą o ustalenie rozmiaru podając wymiary, poprosili nr tel. i Pani do mnie oddzwoniła.
zgodnie z ich rozmiarówką powinnam mieć 80K (na prawdę nie skomentuję tego )
zapytałam o rozmaiar pod biustem, bo miałam wcześniej 75, no to powiedziała, że z tym różnie bywa. jednym od razu wraca innym, nie. ale jeśli chcę mniej pod biustem, to powinnam wtedy wziąć 75L żeby rozmiar miseczki był zachowany. ale powiedziała też, że od klientek wie, że ich rozmiary pod biustem są szczególnie ciasne, w sensie bardziej niż inych firm.
niestety zapomniałam o tym, że sama miseczka powinna być przecież większa, bo przy nawale pokarmu on jeszcze urośnie. to niby idąc tym tokiem myślenia powinno być albo 80L, albo 75M. przerażają mnie te rozmiary, jakieś kosmiczne są.
w każdym razie Pani podała, które staniki w jakim są kształcie z ich katalogu i w ogóle bardzo uprzejma była itp.
nie wiem co zrobię, bo pomimo wszystko boję się kupować w ciemno. może samo kupowanie w ciemno mnie nie przeraża tak, jak sam rozmiar stanika. a przy tak wielkim rozmiarze to łatwo można coś pomylić i źle wybrać.
ah i jeśli stanik nienoszony można oddać lub wymienić w ciągu 10dni. tylko koszt wysyłki pewnie w plecy.
|
|