Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode 2015 cz. 5
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-16, 20:12   #1615
magda_mjt
Zakorzenienie

Panny Młode 2015 cz. 5

Cytat:
Napisane przez existence Pokaż wiadomość
ja mam transportoida, jest fajniejszy moim zdaniem niż mpk krk bo np ustawiam sobie przystanek "Krowodrza Górka i widzę w jakiej kolejności odjeżdżają z niego autobusy na zdrową i wiem czy jak pada deszcz to opłaca mi się czekać na autobus z pętli do domku czy nie jak odjeżdża za więcej niż 5minut jest na biało, jak za 5 na żółto a jak za mniej na czerwono

jakim cudem wy we 4 płacicie prawie tyle samo za takie samo mieszkanie co my w 3?
u was w tym małym pokoju się mieszczą 2 osoby? u nas mój kuzyn się ledwo tam mieści sam w ogóle joasia Ty mieszkasz w bloku 33 czy czy w tym obok? bo ja nigdy nie wiem czy mogłabyś mi pomachać z okna jak jestem na balkonie czy nie
może mnie ktoś nauczyć obsługiwać tą nawigację? wy mówicie o tym?http://www.windowsphone.com/pl-pl/st...2-78e7d1fa76f8 wiem, że pewnie na androida trochę inaczej to wygląda ale może obsługa podobna
O nawet mi nie mów o tramwaju nr 50- to ten zły, co mnie juz 2 razy w pole wywiózł!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ----------

W ogole to któraś z Was mieszka na Krowoderskich Zuchow?

---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ----------

No i moje Google maps wyglada całkiem inaczej :P, a używam go intuicyjnie