Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-16, 21:15   #4373
nancykenator
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI

Cytat:
Napisane przez insolito Pokaż wiadomość
No to nadrobiłam
Cytaty mi oczywiście pozjadało i chyba gdzieś zgubiłam jedną stronę więc przepraszam za ewentualne pominięcie ważnych kwesti

Wszystkie nasze dzieciaczki są cudne dla n ich za skończenie kolejnych miesięcy i zdobyte nowe umiejętności

Dziękuję za gratulacje dla siostry, przekaże na pewno Bardzo się wszyscy cieszymy

A my z mężem mamy zagwozdkę: od kilku dni jest mi niedobrze, wczoraj miałam zgagę i brzuch boli jak na @ i tak jak w początkowym okresie ciąży I co Wy na to? Tż kupił test ciążowy , ale boję się zrobić ale uwaga boję się, że jednak nie jestem w ciąży i się rozczaruję Dobrze, że mąż podziela moje zdanie

---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ----------

No wiem przecie ale dla uwiarygodnienia swojej wersji wydarzeń musisz dać zdjęcie córy z dzisiejszym wydaniem Faktu
kciuki, żeby wyszedł pozytywny, napisz koniecznie jak wyszedł
Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Illusion, widać widać - czubeczek już wyszedł poza dziąsło, jest ostry.

Mika, kciuki za Julka. Oby było wszystko dobrze!

Sylwietta, fakt. Po mnie ma jeszcze pipę, bo na razie nie widzę podobieństwa. Dobrze, że to ja ją urodziłam, bo gdyby nie to, to bym miała wątpliwość, czy to w ogóle moje.

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
bo rozmiarowo był w sam raz na czerwiec juz mi sie Bartulow długosc w niego nie miesci, a dostał w prezencie to stratna nie jestem

---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ----------

http://demotywatory.pl/4171523/Row-M...ki-to-przy-tym
słow mi brak po prostu.....
żenuaaa :/

mika kciuki wielkie za Małego, żeby rehabilitacja pomogła
nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora