2013-07-16, 23:21
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Napisze Wam, co sie zdarzylo mojemu TZ wczoraj.
Wracal o 23 z kolega, byli na piwie.
Ida ulica (obok stacji kolejowej), a przed nimi nagle pojawia sie facet z wózkiem niemowlecym.
Dziwny byl, jakis zachwiany, wiec podeszli do niego i pytaja sie co tu robi o tej porze z wozkiem.
A ten zaczal gadac jakies niestworzone historie, ze przyjechal pociagiem na plaze 
Podobno mial zatrzymac sie u matki, ale ona od godziny 14 nie odbiera telefonu.
Wiec on czeka na kolezanke, ktora przyjedzie o 3 w nocy, bo czeka na autobus nocny 
TZ pytal o dziecko, czy cos jadlo od tej 14, a ten, ze zrobil mu kanapki.....
Facet odkryl kocyk i sie okazalo, ze w jednej spacerowce lezy dwoch chlopcow - jeden 1,5 roku, a drugi 3 latka...
Na krotko ubrani, pod polarowym kocykiem...
TZ sie nie zastanawial, zadzwonil po policje.
Mowil, ze przyjechali w 3min.
Alkomat pokazal 1,5 promila...
Facet mowil, ze jest w trakcie rozwodu z matka, ze on sie mial dzis zajac dziecmi, itp.
(pewnie juz wiecej sie nimi zajmowac nie bedzie, bo mu prawa zabiora po takiej akcji).
Faceta zawineli, dzieci zreszta tez - do pogotowania opiekunczego.
Policjanci oczywiscie podziekowali TZ i koledze, ze zadzwonili; spisali ich i puscili.
TZ byl caly roztrzesiony jak mi o tym opowiadal. Mowil, ze jak zobaczyl te dzieciaki to cos go scisnelo, od razu o Kubusiu pomyslal.
Poza tym ostro zwyzywal tego faceta, az policjanci musieli go uspokajac.
Co za............ 
---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ----------
MALA, to rzeczywiscie Cie przekrecili na soczek!
A dawno odbieralas? Ja pod konioec czerwca i ekspedientka powiedziala, ze to nowe zestawy sa.
A dostalam to samo co LITTLE.
NANCY, 1 albo ostatnie :
Dziewczyny tulace - co robicie jak dziec Wam zasnie na dworze w Tuli? Podkladacie cos pod glowke?
Kuba dzis znow kimnal, podtrzymuje mu glowke wtedy, zeby nie majtalo nia.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Edytowane przez nafiyqa
Czas edycji: 2013-07-16 o 23:05
|
|
|