2013-07-17, 05:25
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.
niunia_20 bardzo mi przykro nawet nie wiem co napisać.
----------------------------------------------------------------------
_Peggy blog to fajna sprawa jak ma ktoś czas ale tylko anonimowo nawet dla znajomych i rodziny bez zdjęć i ważnych informacji o swojej rodzinie. Nieświadomie wiele ludzi wyrządza krzywdę sobie i swoim dzieciom uzewnętrzniając się w sieci, na portalach społecznościowych, wszędzie publikując zdjęcia dzieci.
Ja też mieszkam daleko z rodziną widzę się rzadko ale jeśli będę chciała informować ich o naszym życiu to napisze maila i wyślę zdjęcia na prywatną skrzynkę.
Blog to fajny pomysł do wyrażania emocji i zapisywania swoich przeżyć ale pamiętaj o anonimowości. Znam kilka przypadków gdzie niestety bardziej to zaszkodziło i pomogło.
Ale to moje zdanie...
A tak na marginesie też mam takie humanistyczne pociągi. Pół życia pisałam pamiętniki, śmieję się teraz jak to czytam, myślę również o tym żeby do tego wrócić, właśnie dla dziecka, ale mam za mało czasu a to również byłaby fajna pamiątka dla dziecka.
Jak miałam 12 lat napisałam książkę o miłości Niestety gdzieś mi zaginęła po kilku przeprowadzkach.
A ogólnie dziewczyny jakie macie właśnie zdanie na temat chwalenia się na portalach społecznościowych typu fb swoimi pociechami, swoim życiem.
Ja jestem na nie.
|
|
|