Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Starania o pierwsze dziecko czas zacząć! Grudzień 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-17, 07:28   #3996
koziemleko
Zakorzenienie

GG do koziemleko
Dot.: Starania o pierwsze dziecko czas zacząć! Grudzień 2012

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość
To zawsze miałaś cykle z tych dłuższych. I ja wiele lat prałam tabsy...
Jak już po @ to zaraz przyjdzie czas na starania

sama byłaś czy z Tżem?

Magdus jak tam szczęściaro? kto juz wie?
Niestety byłam sama, bo tż był w pracy. On pracuje u ojca i nie mógł mu powiedzieć.
Wczoraj dopiero dowiedziała się moja teściowa, była bardzo zadowolona i chciała obdzwonić całą rodzinę Zabroniliśmy jej, bo chcemy tym najbliższym powiedzieć sami

A teściu jeszcze nie wie. Ma się dowiedzieć pod koniec tygodnia.

Cytat:
Napisane przez kOmorowska Pokaż wiadomość
Witam się wtorkowo
Ooo jaaaa....jakie wieści
Kozie Mleko gratuluję że widziałaś dzidzię zobaczyć serduszko super sprawa ja u mojego dziecka widziałam jak byłam w 6t 3d dziś o 16.20 mam wizytę (10t 3d) więc proszę trzymać kciuki
W piątek byłam na pobraniu krwi i kolejne badania za mną (morfologia, mocz - niestety wyszło mi sporo leukocytów i liczne bakterie-zobaczę co moja gin na to, HIV, hcv, grupa krwi) jak wrócę zdam pełną relację

magduś gratuluję ja też miałam taką kreseczkę
jednak 6 cs okazał się ostatnim trzymam mocno kciuki
Trzymam kciuki za twoją wizytę
Ja jeszcze nie robiłam żadnych badań. Idę dzisiaj jeszcze raz do ginekologa (wczoraj niby było ok ale wydaje mi się, że pierwsza wizyta w ciąży nie powinna trwać 5 minut , nie przeprowadził ze mną żadnego wywiadu, nie dostałam żadnego skierowania ani nic)
Mam nadzieję, że tak można Obie wizyty na NFZ.
Wynikło to z tego, że u tego gina co idę dzisiaj chciałabym prowadzić ciążę, a ten wczorajszy miał szybciej termin

Cytat:
Napisane przez magduś2 Pokaż wiadomość
Dziękuję Dziewczyny za wszystko co piszecie, dla mnie to taka abstrakcja, ze nie jestem w stanie w to uwierzyć...
Dzis rano zrobiłam test ten badziewny z all i wydawało mi sie, ze cos widzę ale nie chciałam robimy mężowi nadziei i pytac czy to tylko moje zwidy i pomyślałam, ze zrobię jutro ale nie mogłam przestać o tym myśleć po tym jak znalazłam w szafie jakis test z rosmana. Zrobiłam i od razu byla druga taka blada krecha... Otworzyłam drzwi i mówię : kurcze chyba w ciąży jesteśmy...
Myślę, ze w piątek zrobię kolejna betę i zobaczymy.
Poki co staram sie oswoić z ta myślą
Wczoraj miałam mieć wizytę w sprawie tego polipa ale odwołałam- mialam przeczucie...
Super To są magiczne chwile

Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
świetne wiadomości, a pewnie zaliczyłaś ten cykl do straconych przez tego polipa? trafialiście w owu itd? czy kolejna wątkowa niespodziewanka?

mi wczoraj z bólu chciało się płakać, ale jakoś przetrwałam i dziś jestem trochę zmulona, ale jest dużo lepiej

super wieści! mam nadzieję, że troszkę się uspokoiłaś

Ja czekam na czwartkowe usg też mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze

cieszę się, że pomogło, a testowałaś z fervexem czy bez?
Uspokoiłam się i już nie boję się chwalić ciążą

W ogóle wczoraj dowiedziała się teściowa o ciąży. Muszę wam to opisać

Siedzimy we 3 przy kawie
Ja: Dziwna ta kawa
Tż: Tobie to teraz wszystko dziwnie smakuje
Ja:
Teściowa: Mnie na początku też kawa nie smakowała
My: Skąd wiesz?!
Teściowa: Tak tylko palnęłam. A co? Jesteś w ciaży?
My: Śmiech
Wszyscy: przytulanie

Haha... napięcie rosło z każdym zdaniem
koziemleko jest offline Zgłoś do moderatora