Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować! PM2014 cz. 15
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-17, 08:49   #4283
justynkie
Wtajemniczenie

Dot.: Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować! PM2014 cz. 15

Cytat:
Napisane przez Elrosa Pokaż wiadomość
Cześć!

Ja dziś w nocy nie mogłam spać, bo co tylko zamknęłam oczy, śnił mi się własny ślub, niestety jako kompletna porażka ale tłumaczę sobie, że sny się tłumaczy na odwrót, więc będzie dobrze

Z tego niewyspania zrobiłam listę inspiracji dekoracyjnych. Myślicie, że do mojej sali w mocnym pomarańczu będą pasować?
Jak dla mnie to wszystko pasuje

---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ----------

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
anka1897 dzięki

Dziewczyny mam taka prośbo pytanie ;D w sobote mój tata ma urodziny, i chcemy mu z mama zorganizowac taką imprezke w ogrodzie - grill itp. ma być około 25 osób wiec duzo.. napewno planujemy kupic kiełbasy, karczki, moze sie pokusze o szaszłyki no i beda pieczone ziemniaki w żeliwnym garku,
ale co do tego przygotowac.. wiadomo kilka sałatek trzeba zrobić ja mam pomysł tylko na tztatyki - macie jeszcze jakieś pomysły ??

dobrym pomysłem jest robienie ciasta jakiegoś ??
Sałatki niemajonezowe najlepiej w taką pogodę. Ja bym zrobiła grecką, do tego patera krojonych ogórków, pomidorów. Ogórki małosolne. Sałatka wiosenna: bukiet sałat, pomidory, ogórki, rzodkiewka, pokrojony szczypiorek, vinegret.

Ciasto to tylko z owocami takie do wzięcia w rękę, żadne kremy. Muffiny też będą OK.

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora