Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-17, 10:19   #3182
domii29
Zakorzenienie

Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.

Cytat:
Napisane przez maomami Pokaż wiadomość
A ja wstałam rano i od rana mam takiego nerwa że masakra!!! Zamówiliśmy z mężem teściowi prezent na urodziny ( od wszystkich dzieci- wart 350 zł), wczoraj sprawdzam status przesyłki, bo kurierem miała przyjść, pisze że w doręczeniu, tzn że kurier ją ma i powinna dojść, dzisiaj rano wchodzę, sprawdzam i okazuje się że niby kurier doręczył paczkę. No ja pier**** !!! Ciekawe gdzie ją doręczył, zadzwoniłam zrobiłam dym, kurier nie odbiera, pani zgłosiła sprawę do oddziału w krakowie i teraz czekam na ich odzew. Ja piernicze nie dość że to nie była mała paczka, pani mi powiedziała że jakiś Pan Nowak ją odebrał, no wszystko fajnie tylko u mnie we wsi nie ma Nowaka i ten baran kurier pojechał do miejscowości o takiej samej nazwie tylko że w innej gminie zapewne!!!!!
Ten pan Nowak zachował się niegrzecznie odbierając coś czego nie zamawiał. Mam nadzieję że szybko rozwiążą tą sprawę i paczka szybko trafi w Wasze ręce

Cytat:
Napisane przez kyte Pokaż wiadomość
Witajcie,
w ogóle nie mam na nic chęci.
Wczoraj byłam u dziewczyny, która ma córkę , i sprzedawała po niej rzeczy. Miałam kilka rzeczy odłożonych. Weszliśmy do domu a tam pełno ciuszków od koloru do wyboru, wszystkie w idealnym stanie. Zaczęła nam pokazywać każdy jeden ciuszek i zaczęłam wybierać. Nagle mój mąż się zapytał "ile za to wszystko?Proszę to wszystko zapakować" Stwierdził że tak mu się podobają wszystkie ciuszki, że nie jest w stanie wybrać I większość rzeczy dziewczyna kupiła w Next, więc te ciuszki kupiliśmy za bezcenI są śliczne Zaraz może uda mi się wkleić parę zdjęć.
I kupiłam do łazienki dwie wymarzone doniczki
dla męża
Teraz czekamy na fotki

Cytat:
Napisane przez nemosek Pokaż wiadomość
Ups...ja nie wiem jak oni te paczki dostarczają

Jaki zgrabny i uroczy po prostu

Nie pisałam jaki wczoraj nerw miałam.
Najpierw w Urzędzie Miasta młody szczylek dostał za swoje,bo się z łaska odzywał do mnie i do tż.I jeszcze odwrócił się plecami i gada do nas,jak ja tego nie lubię Jakby za kare tam siedział,niech się zamienię,chętnie wezmę jego etacik

Potem w straży miejskiej byliśmy bo dostaliśmy mandat.Stanęliśmy w takiej bocznej uliczce,zero znaku,dużo miejsca,nikogo nie zastawiliśmy i poszliśmy sprawdzić tylko do urzędu czy jest wydział geodezji.I po 15 minutach bach mandat jest.Polowali po prostu,dziady jedne!!!
Ale się bojowo nastawiłam,już mnie strażnik wkurzył na początku, bo cały czas do mnie ja pani nie pytałem,ale ja miałam dużo do powiedzenia
Jeszcze mnie karetka postraszył że wezwie jak się źle czuję.Ja mówię że czuję się dobrze tylko okoliczność mnie zdenerwowała.
I te swoje paragrafy itp, no to ja dalej w zaparte i mówię że mam wrażenie że straż miejska tylko czyhała na nas,a on się wkurzył tym i mówi to skoro czyhała to 200 zł mandatu i 2 pkt karne będą,więc ja a na jakiej podstawie, a on w pewnym momencie do mojego męża pan to ma ciężkie życie.
No to teraz się we mnie zagotowało i powiedziałam już wprost w mając ten mandat i wszystko, że niech się liczy ze słowami i że nie życzę sobie takich niekulturalnych tekstów.I wyszłam.
Cham jeden
A i mąż mandatu nie dostał.Przynajmniej taki plus.
Straż miejska to wyjątkowo upierdliwe bestie
A gościu serio jakiś cham

Cytat:
Napisane przez Anoula Pokaż wiadomość
fajna reakcja męża

---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ----------

wrzucałam zdjęcia na Kate Middleton moja jest lekko zmieniona, ale to był pierwowzor, swojej zdjęcia nie mam, zapomniałam zrobić
Jak napisałaś że wrzucałaś zdjęcie Kate to już sobie przypomniałam co to za sukienka była
domii29 jest offline Zgłoś do moderatora