Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Już do raczków rwie się dziatwa, choć to sztuka jest niełatwa. Mamusie XI-XII 2012 Ma
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-17, 09:44   #18
dzika_kaka
Zakorzenienie

Dot.: Już do raczków rwie się dziatwa, choć to sztuka jest niełatwa. Mamusie XI-XII 2

Jestem i ja. Już myślałam, że dziecko będzie drzemać, staropolskim zwyczajem ale nie... Cycuś a i owszem a spaciu nie. Siedzi sobie na balkonie i się drze. Śpiewa tatatata, bo to oczywiście ulubione słowo i jodłuje

Cytat:
Napisane przez Ma_majka Pokaż wiadomość
spoko, ja do tej pory przeżywam jak kiedyś, chyba w I części na odchowalni napisałam marzę przez "ż"
Uff, nie jestem sama

Cytat:
Napisane przez jagnna Pokaż wiadomość
Dziś start nastąpił ok. 7, więc jest progres.
Regres jest taki, że wróciło karmienie o 3
U nas spanie do 8

Za to po zagęszczeniu mleczka i położeniu dziecka spać jakoś koło 21 pierwsze karmienie nastąpiło o... 23:30 Nie wiem no nie wiem ŁAJ?! Nie pamiętam kiedy jej Bebilon na Nan zmieniłam, może to od zmiany mleka? Może po tym nanie krócej śpi? Eh Kończymy opakowanie na dniach więc wrócę do bebilonu albo spróbuję bebiko, bo podobno to samo a tańsze. A nóż

Cytat:
Napisane przez Ma_majka Pokaż wiadomość
Dzikaaaa a co oznacza "Ma" na końcu tytułu wątku
Bo mi się wkleiła treść wątku w tytuł a zmieściło się tylko tyle i zauważyłam po fakcie. Mogę to jakoś wyedytować?

Cytat:
Napisane przez goba Pokaż wiadomość
aa Dzika z tymi smoczkami to ja kupuje w stacjonarnym i są pakowane po 2 sztuki,więc pewnie tyle samo by Cię wyszlo za dwa plus przesylka nie?
Ja zawsze kupuję z czymś, żeby mi się bardziej opłacało Bo w sklepie to faktycznie jakoś za 25 pln dwie sztuki są. Zdzierstwo! Hańba!

Cytat:
Napisane przez Sola1 Pokaż wiadomość
Cholercia nie mogłam Was znaleźć i już chciałam się zapisać do innego wątku

---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ----------

Nie ma litości dla leniuchów i obiboków, powywalałam nieaktywne Waćpanny z listy Tylko Lady Kiss zostawiłam, z tych nieaktywnych, bo pisała, że może jej nie być przez jakiś czas.

Pisać pisać albo podzielicie ten los

dzika_kaka jest offline Zgłoś do moderatora