Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piękne piersi, krągłe brzuchy- tak się czeka na maluchy! Mamy IX-X 2013, cz. XIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-17, 09:49   #635
Larysa88
Zakorzenienie

Dot.: Piękne piersi, krągłe brzuchy- tak się czeka na maluchy! Mamy IX-X 2013, cz. XI

Cytat:
Napisane przez papalinka83 Pokaż wiadomość
Witam się w 31 tc Za tydzień 8 miesiąc Ale leci ten czas. A wczoraj na SR oglądaliśmy masakryczny film o porodzie. Chyba wolałabym go nie oglądać, bo tylko się zestresowałam, a przeżyć to i tak muszę. Aż się dziecko w brzuchu tak ruszało, że szok, chyba wyczuło mój stres. A poza tym na 95% mamy imię Ola. Zastanawialiśmy się pomiędzy Pauliną a Aleksandrą, ale Paulina to moja siostra, więc chyba lepiej inne imię. Tylko problem w tym, że mi się bardziej podoba Aleksandra niż ola, za to mąż na maksa napalony na Olę, a ja już bym chciałą jakoś mówić do dziecia po imieniu. A w ogóle to na maksa mnie bolą pachwiny i boki brzucha, bobo sobie powiększa domek i pewnie zaraz mnie wywali jeszcze bardziej

Matal, mam nadzieję, że to nie jest stuprocentowa zasada w tą 2 ciążą

Aleksandra bardzo ładne imię mi się oba podobają i pełne i zdrobnienie

Cytat:
Napisane przez passion80 Pokaż wiadomość
wizyta:
ktg miałam, dzieciak rusza się jak szalony a ja praktycznie tego nei czuję aż mi było tam głupio
badanie ok, wzięła m wymaz na czystość
usg szyjki, długa, twarda, zamknięta
usg dziewczynka jest na pewno, chociaż teraz na zmianę bym się mocno zdziwiła mam pić więcej wody bo mało wód płodowych mam
na moje wyniki glukozy powiedziała, że na dietę na 2 tygodnie, powtórzyć krzywą po tym czasie i przez to brzuszek jest trochę za duży w stosunku do reszty ciała a niby wyniki w normie, wg mojej gin na nfz ok
ciśnienie pierwszy raz miałam wysokie, w górnej granicy i kontrolować
no i w takiej sytuacji(ostatnie twardnienia) fenoterol biorę dalej, ale sama bym nie chciała odstawić
rachunek konkretny za tę 1,5 godzinną wizytę

teraz biorę się za nadrabianie
od 75 postu

tylko glukozy nie zazdroszczę ale będzie dobrze

Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
witam się w 32 tc czyli 8 miesiącu

piękne