Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-17, 12:34   #1680
Lusso
Raczkowanie

Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz.2

Cytat:
Napisane przez senira666 Pokaż wiadomość
Ja byłam taka podniecona widokiem naszej kropeczki że nawet nie spytałam o wymiary i w sumie to nie wiem ile nasza kropka ma ale ruszał nóżkami i rączkami i fikołki robił w trakcie badania bo jak zaczęliśmy to miał głowę po prawej stronie a na koniec już po lewej. Ale nie chciał dać sobie zdjęć zrobić bo jak doktorka go mierzyła to był grzeczny a jak próbowała zdjęcie zrobić to się zaczynał wiercić
u mnie na zdjęciu usg są podane wymiary wszystkie i dlatego wiem ile ma ja mam wspaniałą doktor jestem bardzo ciekawska wiec pytam o wszystko ona się tylko smieje i mi tłumaczy a nawet rysuje na kartce
dostałam dokument po badaniu i tam pisze CRL 6cm

---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ----------

Cytat:
Napisane przez Sheperdess Pokaż wiadomość
Tak mi wydęło przed chwilą lewą część brzucha, że nie ma bata, musiał tam mój dzieć się ulokować. Prawa strona zrobiła się dużo mniejsza. Też tak czasem macie?

Proszę, moje śpiochy. Urzekły mnie szczególnie zwierzątka.

Ja mam tak bardzo często ostatnio miałam tak jakbym pod skóra miała kiwi chciałam zrobić zdjęcie ale nachyliłam się po telefon i się schował
Lusso jest offline Zgłoś do moderatora