2013-07-17, 11:50
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne piersi, krągłe brzuchy- tak się czeka na maluchy! Mamy IX-X 2013, cz. XI
Cytat:
Napisane przez kropla_deszczu
ja chętnie  na Twoim miejscu bym wywaliła na środek te wszystkie rzeczy co do torby trzeba wpakować i powiedziała D. że to musi być juz spakowane, bo różnie bywa...co jak dziecko będzie chciało wyjść na świat z miesiąc wcześniej pokaż mu podkłady, albo cos innego i zapytaj czy wie w ogóle co to jest i do czego służy i czy jak Ty będziesz na porodówce to czy on będzie umiał to wszystko na już znaleść w tej piwnicy rodziców?
a rzeczy dzieciusiowe tez bym wyjęła i wrzuciła do prlaki, i powiedziała D. że do szpitala trzeba wziąć swoje  i że musisz to mieć przygotowane, bo później wzyczajnie nie zdążysz
a co do rodziny D. i ogladania mieszkania to powiedziałabym, że nie ma co ogladać, że czekacie na dziecko, remontujecie się również i zwyczajnie nie macie czasu zając się chatą i że zapraszacie na kawe jak juz dziecko się urodzi i na nowe mieszkanie - po co mają oglądac jakąś wynajętą klitkę? 
|
hah, bo przyjeżdżają 500 km i trzeba ich zaprosić choć ja wcale nie mam na to ochoty.
dziewczyny poprawiacie mi humor, jak człowiek się wygada to tak lżej...
|