Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz. 19!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-17, 12:01   #4007
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe
Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz

hej

nie nadrobie Was i nie odniose sie do postow - wybaczcie.

U nas jakos leci. Maly by wisial non stop na cycu, malo co robie w miedzyczasie. Dzis od 5 rano z malymi przerwami latam z "mleczarnia" na wierzchu. Az dziwne ze udalo mi sie zrobic sobie sniadanie, a jadlam karmiac Aleksa. Ubralam sie, to znow musialam cyca dac. Jednak z marysia na MM bylo troszke "latwiej". Wczoraj wyszlismy pierwszy raz na dwor, bo wreszcie u nas sie w miare ladnie zrobilo. Co prawda wiatr byl, ale 2 h spedzil na dworzu, a my palilismy na obiad grilla, bo moja siostra z narzeczonym wpadli na urlop do PL, wiec troszke posiedzielismy. Marysia braciszkiem zachwycona, caly czas go caluje i glaszcze. Albo sprawdza czy spi Jesli o mnie chodzi, rana sie goi rewelacyjnie juz sie czuje w miare sprawna. Czasem cos w srodku zakluje, ale o niebo lepiej jest. Teraz uciekam moze uda mi sie odkurzyc, ze nie wspomne ze prasowanie mnie czeka.

Buzki dziewczynki jak ogarne sie juz jako tako, wracam do was przynajmniej na 0.5 etatu

12.06.2010

Marysia - 11.08.2011

Aleks - 08-07-2013
eveewe jest offline Zgłoś do moderatora