|
Zakorzenienie
Przekupka: 79 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Maybelline, Garnier, Oriflame, Avon...
Cytat:
Napisane przez Reese
Najchętniej przygarnełabym jakiś róż w odcieniu brzoskwiniowym, tusz do rzęs, cienie czarne, oliwkowe, złote, błyszczyk w odcieniu brzoskwiniowym, beżowym... Nie wiem co jeszcze 
|
No więc poza tym co w wątku (jak nie zaglądałaś, to zapraszam, coś tam jeszcze jest, np. złote cienie ) mogę Ci zaproponować:
- tusz Rimmel Magnif'eyes brązowy, ale ciemny, mam go od miesiąca, ale używam na zmianę z innymi
- odsypka czarnego cienia APC
- cienie Carlo di Roma potrójne, zestaw oliwkowo-zielony, nowe
- błyszczyk Vipera maxi lips w odcieniu delikatnego przejrzystego beżu, użyty z 5 razy
- kuleczki brązujące Oriflame Natural Bronze - 15% (% określają mniej więcej zużycie)
- róż Loreal Blush Delice 01 Pink Marshmallow - 40%, brak pędzelka, mam go już trochę i zapachu nie czuć, ale dalej maluje dobrze
- szminka Oriflame Colour Spa Burnished Gold - 40%
- cień Virtual wet & dry seledynowy - 2%
- cień Carlo di Roma w kremie Glacon, prawdopodobnie brzoskwiniowy, ale nie używany, wiec nie dam głowy, zawiasik od opakowania urwany
- cienie Gosh Milk/Honey podwójne perłowa biel + delikatny brąz - 10%
- smackers Red Raspberry - nowy, nieużywany, ale wierzch sztyftu jakby delikatnie zdarty, przez nieumiejętne zamykanie 
- smackers Vanilla - 10%
- smackers błyszczyk roll-on Strawberry - 30%
- krem Yves Rocher Bio-Specific Nutrition Nutri-Total na dzień, użyty kilka razy
- pędzelek do malowania ust Oriflame, użyty ze 2 razy, wymyty
- kredka Carlo di Roma, automat, kolor srebrno-szary z brokatem użyta raz
- podwójna kredka Avonu In a blink, Violet Smoke z jednej strony fioletowy cień, z drugiej brązowa kredka, kredka zużyta może w 10-15%, a cień nie mam pojęcia
- kredka do oczu Pierre Arthes perłowa biel, użyta z 5 razy
- Schwarzkopf, Gliss Kur, Shining Blond Reflex-Glanz-Kur (Nabłyszczająca odżywka bez spłukiwania do włosów blond naturalnych i farbowanych) - 150ml, nówka, jeszcze oryginalnie zabezpieczona
- Nivea, brillant blonde, Glanz Reflex Kur - podobny produkt tyle, że firma inna, 150ml, zużycie +/- 25%
Oba oddaję dlatego, że przerobiłam się na rudo 
- maska do włosów Framesi, Rigenol - nowa wersja, 500ml - zostało około połowy
- Oriflame, kuleczki brązujące - zużycie nie większe niż 20%, o ile nie mniejsze 
- pianka do loków Wella Shockwaves Superskręt - 2 razy użyta
- podkład L'oreal Infallible, 120 Vanille - użyty góra 10 razy (odcień jasny, ciepły)
- podkład Revlon Colorstay Softflex, 180 Sand Beige - zużycie jakieś 20% (sprawdzę dokładniej, jak będziesz zainteresowana) (odcień jasny, ciepły)
- podkład ujędrniający Oriflame Giordani Gold, Porcelain - odcień bardzo jasny, neutralny raczej - użyty góra 10 razy
|