Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-17, 12:37   #3265
nemosek
Zakorzenienie

Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość

Nemosku alez Ty waleczna i dobrze, że nagadałaś temu strażnikowi...dwie stówki w kieszeni można na synka wydać
No dokładnie, a nie na darmozjadów
Mam nadzieję że nikt nie pracuje tutaj w straży miejskiej

Cytat:
Napisane przez Sylwiaaa88 Pokaż wiadomość
E to ja to mam dobrze, mieszkam jeszcze z rodzicami, mama w domku bo nie pracuje więc wiecie jak to jest, szczyt lenistwa z mojej strony

Cytat:
Napisane przez domii29 Pokaż wiadomość
Ale śliczne te ciuszki )

Ja się zabieram od kilku dni za pisanie co ile mniej więcej będzie kosztowało żeby wiedzieć ile kasy muszę przygotować i coś mi to nie idzie

Widziałam te kocyki, są prześliczne tylko że ja mam już tyle kocyków że tymi mogę tylko oko nacieszyć

Z ciężkim sercem stwierdzam że mój TŻ też ma na wszystko czas. Po co się spieszyć skoro można kupić w ostatniej chwili - to jego myślenie .
Też póki co spłukujemy się z kasy bo ciągle coś... a to ubezpieczenie samochodu, a to moje opłaty, przegląd samochodu, obrączki, teraz ślub i wakacje
Myślę że zakupy we wrześniu dopiero będziemy robić a ja chciałabym już

Wróciłam !
Myślałam że nie dojdę do autobusu, w szkole rodzenia siedziałam ponad godzinę i myślałam już pod koniec że nie wysiedze, tyłek mnie bolał, kręgosłup też coś dawał znać o sobie - noo tragedia... a wyszłam z tamtąd i myślałam że zemdleje bo zaduch niesamowity

Miałam ochote iść na miasto chociaż po jakiś drobiazg dla Jaśka ale jest zdecydowanie za gorąco.
Aaa no i dostałam 2 paczuche w szkole rodzenia "za wierność" położna mi powiedziała że się mi przyda bo tam butelka z aventu jest która kosztuje ponad 20zł a ja przecież mogę mieć 2 bo to się mi nie zmarnuje no to podziękowałam i wzięłam
O kurcze przypomniałaś mi o ubezp i przeglądzie samochodu.
Następny wydatek

A co było dzisiaj ciekawego na zajęciach?

Rybka spraw sobie przyjemność

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
nemosek jest offline Zgłoś do moderatora