Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować! PM2014 cz. 15
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-17, 13:49   #4380
hihihi
Zakorzenienie

Dot.: Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować! PM2014 cz. 15

Cytat:
Napisane przez Blondi2989 Pokaż wiadomość
Hej
Pamięta mnie ktoś jeszcze tu?

Na początek chcę przywitać wszystkie nowe wizażanki
I pogratulować wszystkim sukcesów wszelakich

Dawno mnie nie było - zawirowania z pracą, wakacje, wyjazdy, spotkania
Rozpoczęłam właśnie staż i jestem bardzo pozytywnie zaskoczona
Chcę się tylko pochwalić, że 3.08 idę na wesele... jako konferansjerka Ruszył nam mały biznesik z TŻ i będzie to nasz drugi wspólny występ? (nie wiem jak to nazwać), ale pierwszy na weselu, także trzymajcie kciuki

Ale czytałam Was i chciałabym się odnieść do kilku kwestii:
- alkohol dla orkiestry - absolutnie żadnego, nawet na rozluźnienie - oni są w pracy, nikt w pracy nie pije (my dziś mieliśmy spotkanie z Młodymi w sprawie wesela i od razu zaznaczyliśmy, że żadnego alkoholu podczas wesela pić nie będziemy)
- podkoszulka u faceta - konieczna! TŻta kuzyn teraz na swoim ślubie nie miał i koszula była tak okrpnie mokra... I marynarka też. Podkoszulka ma właśnie za zadanie wciągać pot, więc jak dla mnie nie ma, że się podoba czy nie podoba - musi być
- wypożyczanie sukni - ja jestem na nie, wolę już kupić używaną. Słyszałam o różnych historiach, gdzie się wypożycza suknie, laska zamawia, a na kilka dni przed ślubem okazuje się, że jej suknia jest wypożyczona, albo uszkodzona. Za dużo stresu.

Aaaaaa i mierzyłam suknie ślubne
Ale w moim rodzinnym mieście w salonie niesieciówkowym, więc nie wiem nawet co to za modele.
Dwie - ala księżniczki i nieskromnie powiem, że wyglądałam rewelacyjnie I z koronką u góry - musi być u mnie koniecznie!

Aha i chciałam napisać, że w miarę regularnie Was podczytuję
I widziałam, że hihihi pisała, że chciałaby saksofonistę na ślub - napisz mi PW, mój TŻ zna saksofonistów z całej Polski, może Ci poleci kogoś z Twojego regionu
powodzenia na weselu z Tżtem
też chcę górę koronkową
zaraz do Ciebie napiszę
Cytat:
Napisane przez Verunka Pokaż wiadomość
dla porównania ja w ksiezniczce:
o wiele lepiej w tej
Cytat:
Napisane przez moniczka_90 Pokaż wiadomość
Chwalę się, że nasze marzenie się spełniło a mianowicie dostaliśmy zgodę od księdza w mojej parafii na ślub w innej parafii więc będziemy sobie ślubować w malutkim kościółku tak jak zawsze chcieliśmy
super
Cytat:
Napisane przez anka1897 Pokaż wiadomość
dokładnie z uwagi na powstający po dodaniu cytryny cytrynian glinu, który powoduje przyswajanie przez nasz organizm aluminium.
ale tylko jak są liście/torebka wystarczy wyjąć i można dodać cytrynę

idziemy dziś na spotkanie z zespołem i pewnie podpiszemy umowę od razu

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora